Lär dig att spela golf 2022

Välkommen till nybörjarutbildning i golf på Torslanda GK. Här erbjuds du en utbildning från grunden.

Utbildningen består av två olika delar, en praktikdel och en teoridel via webben https://borjaspela.golf.se/

Kursen vänder sig till dig som är 13 år och äldre och leder till Grönt Kort /Hcp 54 och ger dig kunskaper att snabbt komma ut på banan och kunna njuta av spelet i en fantastisk miljö.

Är du mellan 12 och 15 år? Klicka här!

All praktisk utbildning leds av professionell golftränare. I utbildningen kommer vi att gå igenom alla moment inom golfen samt en praktisk banvandring, där du lär dig golfvett samt regler och lite spelstrategi. Teorin gör du på webben.

Alla lektioner sker utomhus så tänk på att ha kläder efter väder. Bollar ingår under kursens gång samt att det är möjligt att låna klubbor.

Vi kommer att ha intensivkurser under två helgdagar.

Totalt är det 9 timmars grundutbildning med 5-8 deltagare.

1   Lördag   9 - söndag 10 april - fulltecknat
2  Lördag 23 - söndag 24 april - fulltecknat
3  Lördag   7 - söndag 8 maj
4  Lördag 21 - söndag 22 maj
5  Lördag 18 - söndag 19 juni
6  Lördag  9  - söndag 10juli

Pris 2250kr

Under utbildningsperioden ingår fri tillgång till klubbens övningsområden. Efter utbildningsperioden och uppspel erbjuds ”prova på medlemskap”.
Prisinformation på medlemskap.

Utbildningen är anpassad till svenska golfförbundets studieplan, studiematerial och krav för Grönt kort.

Vi erbjuder kurser hela året med start i april till september. Om de fasta kurstiderna inte skulle passa dig/er så kontakta pro så finner vi tillsammans en lösning.

Du börjar med att skaffa golf id -  följ länkarna.

Gå ut på denna webbsida  Börja spela golf - Golf.se och gå till punkt 1 för registrering och fyll i samliga adressuppgifter.
Ny sida Grönt Kort - Sisu Idrottsböcker följ instruktionerna så kommer du till Grönt kort teoridel.
Logga därefter med ditt golf id. Golfid använder du för att anmäla dig till nybörjar kurs på Torslanda GKs hemsida.
Sök PRO/nybörjarkurs

Praktikdel

• Under denna kurstid har du/ni obegränsad tillgång till klubbens övningsområden.
  • Vi kommer att gå igenom uppställning, sving, närspel, puttning, dvs alla spelets ingredienser
  • Ban- och regelvandring

Grönt kort

• Efter godkänt spelprov erhåller du/ni HCP 54. Detta registreras vid medlemskap i någon klubb.

Utrustning

• Ta med egen, annars finns utrustning att låna

Anmälan sker via ProPlanner nedan.

Vid anmälan behöver vi följande uppgifter från dig:

• ditt Golf-id.
  • telefonnummer
  • mejladress

Är det så att datumen för intensivkurs inte passar kan ni alltid boka en privatkurs. Kontakta Stefan Carli för ett eget upplägg.

Har du frågor ? mejla till stefan.carli@pgasweden.golf

Mvh Pro Stefan Carli Tel 0708-776637