Herrgolfen

Torslanda GKs Herrgolf spelas varje torsdag under golfsäsongen och är öppen för klubbens seniorspelare samt deras gäster från andra klubbar.

Rutiner

Tävlingar

Under säsongen spelar vi följande tävlingar:

• Serien (A- och B-klass) - Poäng tilldelas de åtta bästa i varje klass. Samtiga deltagare får en s.k. flitpoäng. Vid säsongsslut räknas de åtta bästa resultaten för varje spelare och de med flest poäng får spela Herrgolfens Final. Dessutom får i alla fall de tre bästa varje vecka pris. Spelare med handicap upp till och med 14,9 spelar i A-klass och spelare med handicap från 15.0 och uppåt spelar i B-klass.
  • Bästa Bruttoscore - Vinns av den som har den bästa genomsnittliga bruttoscoren (räknad över de åtta bästa scorerna, endast de nio första hålen).
  • Eclectic - Nytt för 2022! En Bruttokategori och en Nettokategori.

Anmälan och starttid

• Herrgolfen spelas på torsdagar mellan 15:30 och 18:00. Anmäl dig till tävlingen via Mingolf.
  • Det är dock möjligt att spela från 12:00 men då krävs egen tidsbokning och ingen anmälan behövs via Mingolf. Anmälan samt betalning sker då i receptionen samma dag. För att få digital scorekod behöver du meddela receptionen dagen innan om du spelar före 15:30.
  • Anmälningsavgiften är 100 kronor plus eventuell tävlingsgreenfee.

För de som går ut före ordinarie starttid gäller att minst en till spelare i bollen också deltar i herrgolfen.

Har du några övriga frågor eller undrar hur man börjar spela Herrgolfen? Det går bra att kontakta Johan, Janne eller Torslanda GKs reception.

Tävlingsledningen

Janne Ernfjord - 0725-408959

Johan Ebefors - 0703-115550

Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att justera regler och spelform under säsongen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.