Damkommittén

Välkommen till damernas onsdagsgolf!

Är du ny medlem i klubben? Kom med i gänget, vi hjälper dig att komma igång – ta kontakt med servicecenter.

Klasser: Vi har tre klasser A,B och C, tävlingsledningen förbehåller sig rätten att under pågående säsong förändra intervallerna.

Prisutedelning: Efter varje onsdagstävling hålls prisutdelning där även närvaropris kan vinnas bland de som är med på prisutdelningen och inte vunnit pris i tävlingen. Vid tävlings pris är det OK att ha vidtalat ett ombud om du inte kan stanna kvar, dock ej någon ur damkommitéen.

Kostnad: Startavgift 30:00, ev greenfee 200:00 betalas vid anmälan.

Starttider: Vi försöker hålla lite flexibla starttider beroende på väder och mörker, du ser din starttid i mejlet som kommer innan start.

Anmälan: Anmälan görs via MinGolf – Du önskar tidig eller sen start vid behov.

Damkommitens kontakter:

Inger Johansson

Lena Olesson

Yvonne Heiselberg

Eva Lomander

Mette Knutsen

Anna KarinSvensson

Elisabeth Schenström

Ullrika Ingmyr

Tävlingsprogram

Ordinarie starttid är Onsdagar kl 16:00 - 18:30 och vi spelar 9-14 håls tävlingar.

Det är också möjligt att spela tidigare under dagen, från 12:00. Då bokar ni tid själva. Det måste alltid vara minst två deltagare från Damgolfen med i bollen för att resultatet ska räknas. Spelar ni då, så anmäler ni er till Damgolfen och betalar i vårt servicecenter samma dag.

Vi spelar en Matchserie, info finns under fliken Matchspel.

Du kommer automatiskt också att vara med i en Running Eclectic där de som spelat allra bäst under säsongen prisas, här hämtas alla uppgifter från tävlingarnas resultat ur GIT och du deltar också i en Stege där du som spelat flest tävlingar och med bästa resultat blir vinnare. Dessa vinnare prisas vid sista tävlingen.

Matchspel: Ulrika Ingmyr kommer att hålla i detta i år – inställt 2021