Damkommittén

Välkommen till damernas onsdagsgolf!

Är du ny medlem i klubben? Kom med i gänget, har du inte tävlat innan, vi hjälper dig att komma igång – ta kontakt med servicecenter.

Klasser: Vi har A och B klass, tävlingsledningen förbehåller sig rätten att under pågående säsong förändra intervallerna.

Prisutedelning: Efter varje onsdagstävling hålls prisutdelning där även närvaropris kan vinnas bland de som är med på prisutdelningen och inte vunnit pris i tävlingen. Kan du inte stanna kvar, finns priset för avhämtning i servicecenter.

Starttider: Onsdag eftermiddag med första start 16.30. Du ser din starttid i mejlet som kommer innan start.

Tävlingsprogram: MinGolf

Matchspel: se under fliken

Dessutom kan du tävla i stege och running eclectic - information ges vid säsongens första tävlingar.

Damkommitens kontakter:

Inger Johansson