Träningen

Vi erbjuder golfträning i grupp året runt för barn och ungdomar (juniorer) enligt schemat nedan.  Kompisar, kunnade och ålder, och i viss mån även tiden då man kan träna, avgör vilken grupp man hamnar i.  Träningen bedrivs på Torslanda Golfklubb där vi har en inomhus svingstudio med 6 utslagsplatser, övningsfält, övningsgreener för pitch, chip, bunkar och putt, en korthålsbana och en fullängdsbana.

Under 2022 bygger vi om och det påverkar både banor och träningsområde.  Vi kommer därför att tvingas att förlägga en del av den organiserade träningsverksamheten till Hisingens Golf- & Friskvårdscenter.

 

Månad Träning Läger
Januari Organiserad träning i vår egen studio.  
Februari Organiserad träning i vår egen studio.  
Mars Organiserad träning i vår egen studio.  
April Organiserad träning utomhus. Vårläger i Sverige
Maj Organiserad träning utomhus.  
Juni Organiserad träning utomhus. Sommarläger på hemmaplan
Juli Öppen träning utomhus  
Augusti Organiserad träning utomhus.  
September Organiserad träning utomhus.  
Oktober Ingen träning  Höstläger i Sverige
November Organiserad träning i vår egen studio.  
December Organiserad träning i vår egen studio.  

 
Golf är en idrott där det krävs mycket träning för att komma över tröskeln.  För att utvecklas som golfspelare krävs därför en hel del träning på egen hand.  Men eftersom golfbanan, till skillnad mot många andra idrottsanläggningar, är öppen dygnet runt är det inga problem att träna på egen hand.

Om gruppträningen inte passar eller om du vill ha mer träning än du får via gruppträningen så kan du givetvis köpa till extra träning av vår tränare, Stefan Carli, stefan.carli@pgasweden.golf eller 0708-776637.