Anläggningen

Golfbanor
På Torslanda Golfklubb finns en fulllängdsbana, för mer info om banan klicka här. Banan är öppen för medlemmar och betalande gäster som är aktivt medlem i någon annan golfklubb.

Övingsområde
Det finns även en Practicerange för slag upp till 150 m och en övningsbunker för bunkerslag. Dessa är öppna för alla. Bollar till övningsfältet finns att köpa i bollautomaten där man kan betala med kreditkort eller swish. Man kan även köpa ett kort i receptionen och ladda det med önskat belopp.

Omklädningsrum
Omklädningsrum för herrar och damer finns i klubbuset och nås via innergården. Åtkomstt till omklädmningsrum hanteras med ParaKey. Alla medlemmar har tillgång till omklädningsrummen.

Toaletter
Toaletter finns i omklädningsrummen, vid kiosken, i restaurangen när den är öppen samt i studion. I studion finns två toaletter varav den ena nås från utsidan.  Åtkomst till studion hanteras via ParaKey; endast juniorer och studimedlemmar har tillgång till studion.

Bagförvaring
Skåp för förvaring av bagar finns att hyra. Bagförrådet ligger bakom klubbhuset, ungefär mellan studion och klubbhuset. Hyran för ett skåp är ca. 400 kronor per år.  Tyvärr finns det fler som vill hyra skåp än det finns skåp.

Studio
Vår anläggning för inomhusträning är tillgänglig året runt och är öppen för alla klubbens juniormedlemmar samt de vuxna som valt att teckna studiomedlemskap.  Allmänna Arvsfonden har villkorat sitt bidrag och förutsätter att majoriteten av nyttjandet sker med eller tillsammans med klubbens ungdomar.

Vi följer alla coronarekommendationer och -restriktioner.  Därför får maximalt 10 personer (11 inklusivbe Stefan) vistas där samtidigt. Den som har bokat en matta har en garanterad.

Förutom träning i golfteknik kan åretruntanläggning kan användas till fysträning i form av smidighet och styrka, som samlingspunkt och för träningsgenomgångar, och som lokal för ledarutbildningar.  Lokalen, inklusive toaletten, är anpassad för funktionsnedsatta. Access till studion hanteras genom appen Parakey. Studion är öppen 06:00 - 22:00.  Lokalen är larmad mellan 22:00 och 06:00.  Som studiomedlem kan du boka en matta i studion på golf.se. Där visas tillgängliga tider.  Juniorernas och övriga tränarledda tider syns som ej bokningsbara.

Kostnaden för att boka en matta 1 timme är 50 kr för medlemmar över 25 år. Under vinterperioden (då bollar ej slås ut från studion) tar du med egna bollar. Under övrig tid (sommaren) får man köpa bollar på rangen och ta till studion. Ungdomar upp till 25 år tränar gratis i studion. Regeln är att en bokad matta alltid får före en obokad matta. Tips till alla är alltså att boka en matta innan man åker till studion. Då riskerar den inte att vara upptagen.  Samma regler gäller för juniorer och vuxna.

Det är inte tillåtet att konsumera alkohol i studion. Det är dock tillåtet att konsumera medhavd mat. Var noga med att städa upp efter dig i köket eller där du ätit. Mikrovågsugn finns.

Vecka Städansvarig
1, 11, 21, 31, 41, 51 Ellen Nilsson / Jonas Blom
2, 12, 22, 32, 42, 52 Anton Brandt / Simon Jansson
3, 13, 23, 33, 43 Axel Ståhlgren / Alvar Kemlin
4, 14, 24, 34, 44 Oscar Olá / Noah Remmelgas
5, 15, 25, 35, 45 Erik Hulthén / Wilma Berg
6, 16, 26, 36, 46 Agnes Danielsson / Rasmus Niklasson
7, 17, 27, 37, 47 Hampus Allenborg / Albin Kihl
8, 18, 28, 38, 48,  Oscar Lind / Adam Segram
9, 19, 29, 39, 49 Hanna Hakeröd / Elsa Fjordstrand
10, 20, 30, 40, 50 Ebba Aldebrink / Linnea Annvik

Det bör räcka att städa en gång i veckan. Man dammsuger alla golv, tömmer sopor, torkar av köksbänkar och badrum. Det bör inte ta mer än någon timme. Om man inte kan den veckan man fått tilldelat sig får man byta vecka. Städmateriel såsom dammsugare och rengöringsmedel ska finnas i städskrubben inne i studion.  Städningen sker i slutet av veckan, torsdag-söndag.

Stort tack till er som valt att bidra ekonomiskt till studion (uppdaterad 19 november 2018)

Bidrag:
Allmänna Arvsfonden | Riksidrottsförbundet | Göteborgs kommun