Information

Antikrundan är öppen för spel för medlemmar i Torslanda Golfklubb i ålder från H55+.

Per Ljungberg ansvarar för Antikrundan.

Välkommen till säsongen 2021

Olika tävlingar 2021

1.  Under säsongen genomförs en serietävling/Order of Merit i form av poängbogeytävlingar. Under året spelas en serie över 14-18 hål varav de 3 bästa av 5 räknas samt en serie över 9 hål varav de 6 bästa av 8 räknas. Spelare med de 18 högsta sammanlagda poängen i respektive serie är kvalificerade till A-final för respektive 14-18 och 9 hål, förutsatt att de spelat minst 2 st 18-hålare respektive 4 st 9-hålare. Om det finns flera spelare på 18:e plats som har samma poäng går samtliga till A-final. Övriga spelare oavsett antal spelade tävlingar kan anmäla sig till B-final. De tävlingar som ingår framgår av tävlingsprogrammet.

2. Tävlingar som ingår i seriespelet hanteras som poängbogeytävling avseende poängen i Order of Merit men den aktuella tävlingsdagen spelas alla tävlingar som slaggolf. Tävlingarna spelas i två klasser - en klass för de som spelar från tee 57 och en klass för de som spelar från tee 48. Valfri tee för alla.

3. Eclectictävling genomförs där alla tävlingar som ingår i Order of Merit ingår. Bästa nettoresultat för varje hål räknas.

4. Matchspelstävling anordnas under säsongen. Se under flik Matchspel.

5. Vanliga år (icke Corona) arrangeras 2 st endagarsresor till annan bana. Dessa tävlingar ingår i serietävlingen 18 hål. Under 2021 arrangeras inga resor pga Corona.

6. Antikrundan spelar varje år en tävling tillsammans med Eternellerna på St. Lundby GK. Gratis greenfee.

Anmälan till våra serietävlingar

Anmälan till nästkommande tävling skall ske senast klockan 24.00, lördag innan respektive tävling. Anmälan görs på nätet/Min Golf. Efteranmälan kan ev. göras. Skicka mail till tävlingsledaren som anges på tävlingen. Om plats finns sätts du in i tävlingen.

Vid anmälan kan du begära tidig/sen start. Valfri tee kan väljas av samtliga spelare mellan 57 eller 48 där varje tee spelar i en egen klass.

Startavgift 40 kr betalas i samband med anmälan.

Varje 9-hålstävling avslutas med förbrödring och prisutdelning när alla har spelat färdigt. Förutom pris till plats 1-3 i respektive klass lottas det ut två stycken närvaropriser i varje klass. Prisutdelning för 18-hålstävlingar sker vid nästkommande 9-hålstävling.

Vem är vem i Antikrundan!

Undrar du hur någon ser ut eller vad den heter? Gå in på sidan Vem är vem så har du bild på alla. Om du är nybliven i vårt kamratgäng tar du kontakt med Bengt Wester (bengt@tidningen.se) som ser till att du blir fotad och kommer in på sidan.

Ansvarig för Antikrundan
är Per Ljungberg, 0704 - 38 88 33, perljungberg2@gmail.com som till sin hjälp har Martin Bergström, Jan Svensson, Kjell Jonsson, Richard Lindefelt, Åke Svensson,  Aste Olindersson, Bengt Wester, Alf Liikama med flera som ställer upp då och då.