Intresseanmälan för junior vinterträning

  1. Intresseanmälan vinterträning

Det är dags att börja planera för vinterns träningar. Precis som förra året kommer vi att erbjuda small- medium- och largepaket. Innehåll i paketen (med reservation för eventuella ändringar).

Small: Träning i grupp i studion en timme per vecka från vecka 2, 2023.

Medium: Träning i grupp i studion en timme per vecka från vecka 45, 2022

Large: Träning i grupp i studion två timmar med tränare och en timme bokad egen träning med gruppen per vecka från vecka 45, 2022.

 

Genom att anmäla dig på golf.se hjälper du juniorkommitten med förberedelserna. Informationen kommer att användas till att planera tider, grupper och avgifter. Om vinterträningen blir full kommer de som var med förra året samt de som gör intressanGenom din intresseanmälan har du förtur till plats på vinterträningen. Var du med i vinterträningen förra året har du förtur till din plats - gör din intresseanmälan här så vi vet att du vill vara med i år igen.

Definitiv anmälan och betalning kommer att ske under september.

Anmälan senast 31/8-2022!

 

  1. Intresseanmälan träningsläger vecka 7 i Spanien (till c-grupperna)

Juniorkommittén planerar för att åka utomlands och få möjlighet att spela golf under sportlovet 2023. Inför vidare arbete och framtagning av reseförslag vill vi gärna veta hur många som är intresserade av att följa med. De senaste åren har kostnaden för flyg, halvpension, boende och 6 dagar greenfee varit ca. 11-15 000kr.

 

Tack på förhand!
Juniorkom.

Kommentarer

Fler artiklar