Golfsverige uppmärksammar Torslanda GK

Grattis till utmärkelsen Johan Remmelgas!

Det är roligt när golfsverige uppmärksammar vad som händer på vår klubb. Alldeles i dagarna har Svenska Golfförbundet offentliggjort Årets Ungdomsledare 2019 (det har blivit lite coronaförseningar under 2020...). Vi har förmånen att få gratulera Johan Remmelgas, ordförande i Juniorkommitten till denna fina utmärkelse! 

Motiveringen lyder: 
“Johan Remmelgas, ordförande i juniorkommittén i Torslanda GK, är nyfiken i sitt sätt att arbeta, söker ständigt nya vägar och vågar ifrågasätta gamla vägval. Han har förmågan att omvandla tankar till praktik i nuet och på lång sikt. Han lyssnar, inkluderar, delegerar och inspirerar och har en gedigen spelarbakgrund från unga år och en lika gedigen akademisk utbildning. Därför har Johan Remmelgas utsetts till Årets Ungdomsledare 2019.” 

På svenska golfförbundets hemsida kan du läsa om varför Johan tror att vi lyckas så bra med vår juniorverksamhet inom Torslanda GK. Läs mer...

Filippa Jansson uttagen till Flickor framtid!

Genom uttagningen till Swedish Golf Teams “Flickor framtid” har Filippa Jansson fått en fin möjlighet att utveckla sitt golfspel ytterligare. Detta är landslagets verksamhet för att skapa träning, utbildning och sparring för spelare som på sikt kan ha en möjlighet att ta en plats i landslagstruppen.

Grattis Filippa - ett fint kvitto på att all träning du genomfört ger resultat!

Kommentarer