Studiomedlemskap 2022

Vår anläggning för inomhusträning är tillgänglig året runt och är öppen alla dagar mellan 06.00 och 22.00. Med 5-6 utslags och puttmattor ger den dig möjlighet till inomhusträning med dina vänner året runt och en fantastiskt möjlighet att träna under vintern så att du kommer väl förberedd till vårens golfspel. Du som är under 25 år och medlem nyttjar studion gratis samt har företräde i enlighet med reglerna för de bidrag vi fått.

Om du som är över 25 år vill använda studion så krävs ett studiomedlemskap. För 250 kronor per år får du obegränsad tillgång till anläggningen och stöttar juniorverksamheten. Passiva medlemmar samt icke medlem betalar 600 kronor per år. Resterande tid av 2021 kostar 50 kronor.

Om du tar lektioner för Stefan i studion behöver du lösa ett medlemskap.

Passa på att bli medlem genom att fylla i formuläret nedan för studiomedlemskap 2022.

Avgiften som gäller kalenderår kommer att läggas upp på MinGolf och aktiveras när du gör din betalning.
Väl mött i studion!
Juniorkommittén