Medlemsansökan

OBS! Du behöver ett spelrättsbevis för att kunna bli medlem! Kontakta kanslichef@torslandagk.se så hjälper vi dig.

När du fyllt i din ansökan nedan så kan du logga in på min golf och där betala dina avgifter. Du blir då automatisk aktiverad from betalningsdatum. OBS! Våra medlemskap gäller innevarande kalenderår. Du kan välja att betala med kort, swish, faktura eller kredit. Klicka här för att se hur du gör...

Om du väljer faktura, så görs en kreditupplysning och fakturan kommer sedan ifrån Swedbank/Payex.

Är du junior och vill bli medlem väljer du Fullvärdig medlem, system lägger upp avgiften baserat på ditt födelseår.

Medlemsavgifter och Plusavgifter avser Torslanda GK (org nr 857206-3918)
Spelavgifter 6% moms samt bagskåp 25% moms avser Torslanda Golf AB (org nr. 556291-9208)

Tänk på att läsa igenom våra stadgar och spelrättsbestämmelser. Anmälan är bindande.