Årsavgifter 2022

Medlemsform

Fullvärdig Seniormedlem - Max 1100st

Spelrättsbevis krävs. Obegränsat utnyttjande av klubbens 18-hålsbana samt övningsområde. 250 fria bollar.

Ålder

22-30år

4.500kr

31-79år

7.100kr

80-99år

5.500kr

Fullvärdig Juniormedlem - Max 400st

Ej krav på spelrättsbevis. Obegränsat utnyttjande av klubbens 18-hålsbana samt övningsområde.

Ålder

0-10år

1.100kr

11-18år

2.100kr

19-21år

3.000kr

Prova på medlem senior - Max 100st

Testa klubben en säsong. Inför säsong två skickas per automatik erbjudande om fullvärdigt medlemskap. Ej krav på spelrättsbevis (spelrätt införskaffas säsong två). Obegränsat utnyttjande av klubbens 18-hålsbana samt övningsområde. För spel på stora banan krävs grönt kort. OBS! Kan endast tecknas i samband med nybörjarkurs på Torslanda GK.

Pris: 5.000kr

Kupongmedlem senior

Spelrättsbevis krävs. Innehåller 8st personliga digitala greenfees (Går ej att delas, en greenfee dras oavsett om du spelar 9-hål eller 18-hål). Rundor därutöver till ord. greenfee. Fri tillgång till övningsområde. Vid alla klubbtävlingar så skall ni kontakta receptionen reception@torslandagk.se så det dras kuponger.

Pris: 3.900kr

Familjepaket

Årsavgift för familj kan max uppgå till 15.300kr. Dock max 2 seniorer. Gäller ord. avgifter Spelrättsbevis krävs.
OBS! Avgiften faktureras 7.650kr per senior.

Pris: 15.300kr

Passiv medlem - Max 300st

Passivt medlemskap vänder sig till dig som äger en spelrätt men vill pausa för en säsong eller fler. Anmälan om passivt medlemskap skall göras senast 31/12 varje år. 550kr för junior. Fri tillgång till övningsområde.

Pris: 1.000kr

Plusmedlemsskap

Plus+samarbetet med Lerjedalens GK och Stora Lundby GK.
Detta innebär att den som utöver normal årsavgift (kan endast tecknas utav fullvärdig senior) till egna klubben betalar en tilläggsavgift på SEK 300:- får spela på övriga banor i Plus+samarbetet för endast 100kr per rond/vardagar och 200kr per rond/helger. Korthålsbanorna ingår ej. Anmälan sker till receptionen.

Pris: 300kr tilläggskostnad

Non-Resident medlem

Non-resident medlemskap vänder sig till dig som äger en spelrätt och är bosatt utomlands (mantalsskriven) för en säsong eller fler. Vid spel erläggs gällande greenfee. Fri tillgång till övningsområde.

Pris: 1.350kr

Medlemsavgifter faktureras utav Torslanda Golf AB (org nr. 556291-9208) på uppdrag av Torslanda GK (org nr 857206-3918) Fördelningen mellan medlemsavgift och spelavgift är 10/90. Avgifterna avser kalenderår.

Tänk på att om du äger en spelrätt så är den belagd med en årsavgift enligt stadgar. Förändring av medlemsform samt utträde skall ske senast 30/11 inför nästkommande säsong. Förändring sker i mån av plats med hänvisning till de max antal per kategori som beslutas på höstmötet.

Här ansöker du om medlemskap

När du fyllt i din ansökan så kan du logga in på min golf och där betala dina avgifter. Du blir då automatisk aktiverad from betalningsdatum. Du kan välja att betala med kort, swish, faktura eller kredit. Klicka här för att se hur du gör...  Om du väljer faktura, så görs en kreditupplysning och fakturan kommer sedan ifrån Swedbank/Payex.