Regler gällande vår tidsbokning

Tidsbokning

Tidbokningen är öppen och gäller alla dagar 06:00 - 19:59 därefter bollränna. 

Du startar din rond på hål 1.

Du kan endast ha 3 tider bokade i systemet samtidigt, och du kan boka tider obegränsad tid i förväg.

Starttiderna mellan 08:30 till 12:30 på lördagar, söndagar och helgdagar är reserverade för dig som är fullvärdig medlem och dina gäster. Dessa tider är bokningsbara 3 dagar innan för övriga medlemmar och gäster.


Vi eftersträvar alltid 4 bollar därför förbehåller servicecenter sig rätten till att flytta upp samtliga tider till 4-bollar. Detta för att så många som möjligt skall få chansen att spela. 

Det är viktigt att du tänker på att starta på den bokade tiden du har. Går du tidigare för att det ser ledigt ut stör du speltempot, kommer du föresent så är det samma sak - Bäst är att vara på tee ca tio minter före start. Det kan finnas någon mer som är bokade på samma starttid som dig och då står ensam om du inte är i tid. I dessa tider behöver vi tillsammans värna om gemenskapen och om varandra! Är du osäker på om du har sällskap i bollen, så ser du det på skärmen i greenfeerummet eller i servicecentret.

Gruppbokning

För att ge dig möjlighet att boka in en större grupp, dvs nio (9) personer eller fler, med sammanhängande starttid, kan detta göras hur lång tid du vill i förväg. En gruppbokningsavgift utgår då med 50 kr/person som betalas vid bokningstillfället direkt i kassan eller via swish. Ingår greenfeegäst i sällskapet utgår gällande greenfeeavgift minskat med medlemsrabatt.

Observera att gruppbokning enligt ovan, ej får ske lördag, söndag och helgdagar under maj - augusti 2023.

Uppspel för grönt kort

Skall du spela upp, är du välkommen att göra detta på vardagar från kl 12.00 samt efter kl 14.00 på helgen.  
Ord. greenfee gäller. 

Avbokning och No-show

Eventuella avbokningar skall göras senast 2 timmar före bokad starttid. Ej avbokade tider faktureras. Medlem 200kr. Gäst ord.greenfee.

Ankomstregistrering

Ankomstregistrering ska ske före start. Alla starttider som inte är ankomstregistrerade debiteras med 200 kr per person. Detta sker per automatik via GIT.

Ankomst kan anmälas via:

  • Receptionen: mejl, telefon eller besök
  • Terminalen i greenfeerummet, eller skriftligen (lägg lappen i den vita brevlådan).
  • Appen Ontag
  • Appen MGbokning


Du kan ankomstregistrera dig i appen när du är på klubbhusområdet.

OBS! Det är spelarens ansvar att säkerställa att ankomst blivit registrerad.

Vid frost

Vad händer med min bokade tid? Bokade tider "fryser inne" det vill säga är förbrukade när banan är stängd för frost. Du får istället boka om till första lediga tid när banan åter är spelbar.

Varför kan vi inte spela när det är frost? Detta är en fråga vi ofta får och så här ligger det till. Fairways och framför allt greenerna är mycket känsliga när gräset är fruset. Om du beträder områden med frost med dina skor är risken stor att gräset bryts av och dör. Det uppstår lätt skador som kan vara svåra att reparera och kan hänga kvar långt in på säsongen. Vilket vi absolut inte vill. Tack för er förståelse och er omsorg för vår bana.