Träningsområde

Visionen är att göra en anläggning där det ska bli riktigt roligt och inspirerande att träna. Många fler ska också få plats. Idag har vi inte alls har kapacitet att låta alla som vill träna kunna göra det. 

  • Man kunna träna på alla sorters slag. 
  • Ambitionen är att hålla öppet så mycket vi kan - helst året runt.
  • Vi hoppas kunna ha elbelysning för att möjliggöra spel och träning på kvällar.
  • Vi planerar för fler platser på rangen.

 

Träningsområdet kan bli en bra inkomstkälla för vår klubb framöver vilket betyder att vi kommer kunna bibehålla hög kvalitet och förhoppningsvis över tid skapa en ännu mer komplett träningsanläggning. Träningsområdet kommer att bli paragolfanpassat.

 

Korthålsbanan ska få en rejäl kvalitetshöjning och bli mer spännande. Vi kommer att ha minst 6 hål, där greener och bunkrar ska få likvärdig standard och upplevelse som på stora banan. Arvsfonden har beviljat bidrag för att vi ska kunna bygga footgolf och även ha belysning på området.

 

Träningsgreener för såväl puttning som pitch upp till ca 100 meter med egna bollar är inplanerade. Se området “Short game area”. Nya puttinggreenen kommer att bli avsevärt större än den nuvarande. 


Range kommer att kapacitet för fler platser och kan vara öppen året runt. Målområden för såväl korta som längre slag läggs in. Rangen blir längre och kommer att tillåta slag på ca 290 meter.