Fore! - Avsnitt 1

Nu kör vi igång Fore! - Klubbens nya talkshow där vi pratar om klubben, banan och allt runtomkring.
Vi kommer bjuda in gäster, diskutera Masterplanens utveckling, träning, ja allt som våra medlemmar och besökare kan tänkas vara intresserad av.
I premiäravsnittet gästas vi av Anders Engelbrektsson och Joakim Wikland som berättar om hur vi ligger till i Fas 1 av Masterplanen.

Häng med, nu kör vi!

Fore! - Avsnitt 2

I avsnitt 2 av Fore har vi träffat representanter från några av våra kommittéer.

Denna gång har vi träffat representanter från några av våra kommittéer. Vi får veta vad som händer inom respektive område.

Först ut är Damkommittén följt av Eternellerna.

Vi har också träffat Antikrundan och Tävlingskommittén som sköter våra klubbtävlingar.

Magnus visar oss runt på banan, hur blir bansträckningen när vi öppnar och hur spelet kommer att fungera under ombyggnaden.

Har ni frågor eller synpunkter kring Masterplanen kan ni maila till masterplan@torslandagk.se