Fore! - Avsnitt 1

Nu kör vi igång Fore! - Klubbens nya talkshow där vi pratar om klubben, banan och allt runtomkring.
Vi kommer bjuda in gäster, diskutera Masterplanens utveckling, träning, ja allt som våra medlemmar och besökare kan tänkas vara intresserad av.
I premiäravsnittet gästas vi av Anders Engelbrektsson och Joakim Wikland som berättar om hur vi ligger till i Fas 1 av Masterplanen.

Häng med, nu kör vi!

Fore! - Avsnitt 2

I avsnitt 2 av Fore har vi träffat representanter från några av våra kommittéer.

Denna gång har vi träffat representanter från några av våra kommittéer. Vi får veta vad som händer inom respektive område.

Först ut är Damkommittén följt av Eternellerna.

Vi har också träffat Antikrundan och Tävlingskommittén som sköter våra klubbtävlingar.

Magnus visar oss runt på banan, hur blir bansträckningen när vi öppnar och hur spelet kommer att fungera under ombyggnaden.

Har ni frågor eller synpunkter kring Masterplanen kan ni maila till masterplan@torslandagk.se

Fore! - Avsnitt 3

I det senaste avsnittet av FORE får vi höra Anders Engelbrektsson berättar om status kring masterplanen.
Vi gästas även av Lars-Åke Elfvelin från Paragolfen, en ny satsning på klubben.
Johan Ebefors från Herrgolfen berättar om upplägget, hur spelet går till och vad det kostar.

0:00 Intro

0:19 Anders berättar om banutvecklingen

12:39 Herrgolfen med Johan Ebefors

18:36 Paragolfen med Lars-Åke Elfvelin

Fore! - Avsnitt 4

I det senaste avsnittet av FORE träffar vi Torslanda GKs PRO, Stefan Carli som berättar om träningsverksamheten på klubben.

0:00 Intro

0:19 Stefan Carli

Har ni frågor eller synpunkter kring Masterplanen kan ni maila till masterplan@torslandagk.se

Fore! - Avsnitt 5