Fore talkshow.

Vi finns även som podcast hos Spotify.

Fore! - Avsnitt 1

Nu kör vi igång Fore! - Klubbens nya talkshow där vi pratar om klubben, banan och allt runtomkring.
Vi kommer bjuda in gäster, diskutera Masterplanens utveckling, träning, ja allt som våra medlemmar och besökare kan tänkas vara intresserad av.
I premiäravsnittet gästas vi av Anders Engelbrektsson och Joakim Wikland som berättar om hur vi ligger till i Fas 1 av Masterplanen.

Häng med, nu kör vi!

Fore! - Avsnitt 2

I avsnitt 2 av Fore har vi träffat representanter från några av våra kommittéer.

Denna gång har vi träffat representanter från några av våra kommittéer. Vi får veta vad som händer inom respektive område.

Först ut är Damkommittén följt av Eternellerna.

Vi har också träffat Antikrundan och Tävlingskommittén som sköter våra klubbtävlingar.

Magnus visar oss runt på banan, hur blir bansträckningen när vi öppnar och hur spelet kommer att fungera under ombyggnaden.

Fore! - Avsnitt 3

I det senaste avsnittet av FORE får vi höra Anders Engelbrektsson berättar om status kring masterplanen.
Vi gästas även av Lars-Åke Elfvelin från Paragolfen, en ny satsning på klubben.
Johan Ebefors från Herrgolfen berättar om upplägget, hur spelet går till och vad det kostar.

0:00 Intro

0:19 Anders berättar om banutvecklingen

12:39 Herrgolfen med Johan Ebefors

18:36 Paragolfen med Lars-Åke Elfvelin

Fore! - Avsnitt 4

I det senaste avsnittet av FORE träffar vi Torslanda GKs PRO, Stefan Carli som berättar om träningsverksamheten på klubben.

0:00 Intro

0:19 Stefan Carli

Har ni frågor eller synpunkter kring Masterplanen kan ni maila till masterplan@torslandagk.se

Fore! - Avsnitt 5

Fore! - Avsnitt 6

I detta avsnitt berättar Anders och Joakim allt om vad som har hänt sedan senast. Har ni frågor eller synpunkter kring Masterplanen kan ni maila till masterplan@torslandagk.se

Fore! - Avsnitt 7

I detta avsnitt pratar vi om rangen och säkerhet på banan. Hur många olyckor har skett egentligen? Hur kan vi minska risken att det händer igen? Miklos och Lena förklarar hur det ligger till. Häng med! Har ni frågor eller funderingar, maila till masterplan@torslandagk.se

Fore! - Avsnitt 8

Idag gästas vi av Juniorerna. Albin Kihl, Oscar Lind och Elsa Fjordstrand berättar lite om ungdomsgolfen på klubben.

Fore! - Avsnitt 9

Idag gästas vi av Ola Forslund, avgående ordförande för fastighetskommittén och Gert Svensson som blir kommitténs nya ordförande.
Vilka sysslor ansvarar kommittén för och hur ser deras arbete ut?

Fore! - Avsnitt 10

Idag besöker vi Greenkeeper Fredrik och hans banarbetare för att få höra vad de gör om dagarna, vilka maskiner som används och vad som är det bästa med deras jobb.

Fore! - Avsnitt 11

Anders och Joakim är i studion för att berätta om allt som skett under året samt vad som är planerat för masterplanen kommande år.

Fore! Säsong 2

Nedan ser ni Säsong 2 av Fore!

Fore! Säsong 2 - Avsnitt 1

Idag gästas vi av Joakim, Anders och Fredrik som kort berättar om banstatus samt vilka hål som kommer vara öppna vid årets premiär!

Har du frågor eller funderingar, mejla till masterplan@torslandagk.se

Fore! Säsong 2 - Avsnitt 2

Idag gästas vi av styrelsen som berättar om sin verksamhet. Anders går igenom status kring Masterplanen. Fredrik ger oss en inblick i hur banan mår och vad som sker på de nya hålen.

Avsnitt:

00:22 Styrelsen presenteras
01:43 Miklos Bajzath - Ordförande
04:20 Kristina Blom - Ansvarig för klubbutveckling
06:34 Fredrik Degent. - Banchef
11:56 Sten Heijel - Kassör
17:50 Anders Engelbrektsson - Ansvarig för banutveckling

Har ni frågor eller synpunkter kring Masterplanen kan ni maila till masterplan@torslandagk.se http://www.torslandagk.se

Fore! Säsong 2 - Avsnitt 3

Idag gästas vi av Åsa Jansson som är ansvarig för spelarutvecklingen på klubben, Stefan Carli och Linus Malmborg, som båda är tränare. Linus presenterar sig och sen får vi höra hur det går med träningen på klubben.

Fore! Säsong 2 avsnitt 4

Idag har vi ett fullmatat avsnitt med frågor från våra medlemmar som besvaras av Anders, Joakim och Banchef Fredrik.

Innehåll:

01:37 Hur kommer vi jobba med finishen på banan
02:28 Hur vi kommer jobba med tydliga gränser på banan
03:26 Vilken typ av gräs kommer användas på "kullarna" & när är det klart?
05:25 Varför är det så lite vatten i ö-greenens damm?
06:37 Hur blir det med gångvägarna till ö-greenen?
08:30 Drop-rutan vid ö-greenen, hur och när?
09:20 Tee 40 på hål 8, vad innebär det?
10:56 När blir andra bunkern klar på hål 9?
11:44 Vilka tankar finns kring den slutgiltiga bansträckningen?
12:39 Vad händer med de diken som man kan finna på vissa hål?
13:44 När startar Fas 2 upp?
14:12 Hur sker arbetet kring de skador som uppstår på våra spelytor?
15:27 Inner-Out på hål 16.
16:50 Varför är det röda pinnar (vattenhinder) på vissa hål, där det inte är vatten?
18:54 Vad innebär det att erbjuda så god spelbarhet som möjligt under säsongen?
19:54 Hur lång kommer vår bana bli?
21:40 Vad händer med säkerheten på gamla hål 10 och de nybyggda lägenheterna i anslutning?
28:08 När är korthålet på höjden mot Ica Maxi klart?
24:27 Vilka hål kommer påverkas när vi sätter igång med arbetet av vårt nya träningsområde?
25:35 Vilka åtgärder görs för att motverka att Parkslide sprider sig på banan?
26:45 Kommer Fas 2 att innebära ökade kostnader för medlemmarna?
27:14 Visionen kring en ny range med Trackman. Vad händer kring detta?
29:22 Är hål 8 verkligen banans svåraste hål?
31:55 Vägen bakom kullarna vid hål 9 kommer med stor sannolikhet att stängas av

Fore! Säsong 2 avsnitt 5

Idag gästas vi av styrelsen som berättar om arbetet som pågår och den glada nyheten att FAS 2 nu är godkänd att fortsätta med.