Nu är vi igång. Dags att anmäla er till Majtävlingarna.
Hej,

Nu är vi äntligen igång efter vinterns ofrivilliga? golfpaus. Tävlingssäsongen har redan börjat för våra kategorigolfer, förutom damerna som startar denna onsdag. Men vi har också ett antal spännande helgtävlingar att se fram mot.

Torslanda First of May Junior Open
Vi har nu gjort det till tradition att sätta upp denna tidiga vårtävling för juniorerna. Kom gärna ner och titta när våra och andra klubbars duktiga juniorer tävlar.

7 Maj – Fruktbudet Irish Greensome
Vi startar liksom förra året med en Irish Greensome som första tävling. Ny sponsor för i år är Fruktbudet som kommer att leverera fina delikatesskorgar. Ta chansen och anmäl nu. Spela med en kompis, din partner eller byt partner. Inga krav på lagsammansättning.

14 Maj – Skandia Tour Nivå 1
Ytterligare en juniortävling. Denna gång en GGF tävling som vi är ålagda att ta hand om. Men ett kärt nöje som vi gärna åtar oss. Ännu en chans att titta på fin juniorgolf.

21 Maj – Plustouren på Stora Lundby
Ni har väl inte missat informationen om plustouren? Denna partävling som hålls på samtliga fyra plusklubbar. Den 21 Maj startar vi på Stora Lundby. Mer information kommer att skickas ut separat. Men anmäl nu. Det är redan en hel del anmälda och först till kvarn gäller. Anmälan sker via hemsidan under plustouren.

Matchspel
Ni har väl inte missat att anmäla till matchspelstävlingarna. Denna härliga tävlingsform, där man kan katastrofspela på ett hål och genast glömma det eftersom det bara handlar om ett av arton hål. Matchspel för tvåmannalag liksom matchspel i herrgolfen och antikrundan kan anmälas via min golf. För Antikrundan och tvåmannalag går anmälningstiden ut redan denna veckan 27 resp 28 april. För herrgolfen finns ytterligare lite tid till den 11 maj. Även damgolf och Eterneller har matchspel, men här sker anmälan utanför systemet.

Vi ses på banan.
Lars-Åke Elfvelin Ordförande Tävlingskommittén