Ska du sälja eller köpa boende?

Varmt Välkommen att höra av dig till mig

för en enkel och god affär

med personligt engagemang!

Jag som driver Fåglevik heter Marie Humleby och är fastighetsmäklare och medlem i golfklubben sedan många år. Flera av er har säkert träffat mig på golfbanan genom åren.

Med bakgrund som byggnadsingenjör och arbete bl a på arkitektkontor och byggen blev jag fastighetsmäklare för mer än 20 år sedan, redan 1994. Jag arbetade som fastighetsmäklare några år och blev sedan lockad till nyproduktionsbranschen och NCC, där jag arbetade med att sälja och utveckla deras ”boendekoncept”. Började som säljare och blev sedan säljledare och försäljningschef.
Efter att ha fått 2 barn arbetade jag som platschef inom ett stort ”Facilities management företag” med inriktning på fastighetsdrift och förvaltning. Därefter tog jag anställning på ett välkänt mäklarföretag men beslutade jag mig snart för att starta Fåglevik Fastighetsbyrå i egen regi.

I gatuplan med bra skyltläge bredvid apoteket på Torslanda torg har Fåglevik Fastighetsbyrå funnits sedan starten år 2007 och har 10-års jubileum i år. Fåglevik Fastighetsbyrå har stor kunskap och goda kontakter inom det du som köpare och säljare kan tänkas behöva vid ditt livs största affär. Med respekt för att fastighetsaffären/bostadsrättsöverlåtelsen är den största affär man gör i livet som privatperson, vill jag förmedla en affär med personligt engagemang där både säljare och köpare skall känna sig trygga och nöjda.

Hoppas du hör av dig om det blir aktuellt att sälja, har funderingar kring köp och/eller vill ha en värdering.

Jag önskar dig en riktigt bra golfsäsong och vill med glädje dela med mig av några recensioner!
// Marie
(Fler finns även på www.faglevik.com)

Tacksam om du gillar min sida på Facebook: www.facebook.com/Faglevik/

” Marie var mycket kunnig och noggrann, hennes