Matchspels CUP för 2-mannalag 2019

Tävlingsbestämmelser, lottning och resultat för Matchspelscupen för 2-mannalag. TL och kontaktperson: Hans Orrheim, 0702935211, hans_orrheim@hotmail.com

Tävlingsbestämmelser:

Se fullständiga tävlingsbestämmelser på länken nedan.

Sammanfattning av tävlingsbestämmelserna:

I varje spelomgång möts lagen enligt ett spelschema som anslås i klubbhuset. Matcherna spelas som 2 singelmatcher där de spelare med lägst Hcp i resp lag möter varandra i en singelmatch. De spelare med högst Hcp i resp lag möter varandra i en andra singelmatch. Dessa 2 matcher spelas i en och samma boll. Vinnaren är det lag som vunnit båda matcherna eller vunnit en och delat den andra. Om lagen vunnit var sin match så följer en avgörande foursomematch över tre hål. Denna ska spelas från hål 1 såvida inte de båda lagen är överens om att fortsätta direkt på nästföljande hål. Om foursomematchen är lika efter tre hål fortsätter den på nästa hål med direkt avgörande, så kallad sudden death.

Segrande lag ansvarar för att resultatet förs in på stegen i receptionen.

Datum för spelomgångar fastställs i samband med lottning 2019-05-05:

Lottning och Stege meddelas 2019-05-05:

I första omgången möts lag 1 och 2, lag 3 och 4, osv. Några lag har frirond och spelar sin första match i omgång 2.I första omgången möts lag 1 och 2, lag 3 och 4, osv. Några lag har frirond och spelar sin första match i omgång 2.I första omgången möts lag 1 och 2, lag 3 och 4, osv. Några lag har frirond och spelar sin första match i omgång 2.