Grönt kort

Nu är det lättare att ta Grönt Kort – golfens nybörjarutbildning för vuxna. Det går mycket snabbare att komma igång med det roligaste, själva spelet. För barnen gäller Golfäventyret för roligare golf.

Vilket är första steget?
Du kontaktar PRON Stefan Carli och anmäler ditt intresse att börja spela golf. Han föreslår en lämplig kurs/upplägg för dig på din väg mot Grönt Kort.

När får jag Grönt Kort?
Grönt Kort /Hcp 54 får du när du klarat spelprovet. Det är att spela 9hål och få ihop 18 poäng.

Vad gäller när jag fått Grönt Kort?
Då är det dags att bli medlem i klubben. Prova på medlemskap 4500kr

Sedan börjar resan ner mot ett lägre handicap. Du spelar med en vän/fadder som noterar din score och när den är bättre än 18 poäng (9 hål)sänks din handicap. Den du spelar med verifierar ditt resultat. Med ditt Golf-ID kan du sedan själv sänka och höja din handicap när du är inloggad på dina sidor i Min Golf.