Coach Ola

Coach Ola är en eftertraktad tränare, känd för sin kunskap och förmåga att motivera och inspirera människor han möter. Ola har över 15 års erfarenhet av att skapa resultat, som Personlig Tränare (PT) såväl som i chef-roll för PT-verksamheten på en av Göteborgs största gymkedjor. I sitt arbete med korrektiv funktionell träning för hälsa och prestation arbetar Ola med privatpersoner, företag, enskilda idrottare samt idrottsklubbar. Med ett brinnande intresse för träning, hälsa och personlig utveckling grundar sig hans arbete på principer för ”bemästrande av kropp och sinne”(Mastery of Body & Mind”). Ola är främst verksam i Sverige men även internationellt.

 

www.coachola.com

 

Nu är det dags igen för den mycket uppskattade Workshopen "Golfspecifik rörlighetsträning".

Workshopen som är 3 timmar har huvudfokus på praktiska moment där du lär dig specifika rörlighets-övningar för att förbättra golf-svingen.


När du går från workshopen har du med dig en förståelse för vikten av rörlighetsträning i golf, relationen mellan rörlighet och stabilitet samt förståelse för andningens betydelse i prestation och hur du andas på ett optimalt sätt. Du har även med dig flertalet konkreta rörlighetsövningar för olika delar av kroppen med syfte att förbättra golf-svingen.

Workshopen leds av Ola Lindblom som de senaste 13 åren jobbat som personlig tränare (PT) samt som chef för PT-avdelningen på en av Göteborgs största gymkedjor. Under åren har han hjälpt personer med alla typer av mål; gå ned 30 kg i vikt, bygga 10 kg muskler, förberedelse inför polisiära- och militära tester, komma i form till sommaren, få mer energi, förbättra hållningen och öka idrottsprestationer på elitnivå. Nu ser han fram emot att hjälpa dig med din golfsving. 

Mer info finner du här...