Välkommen till Eternellerna 2020

Om du är dam och medlem i Torslanda GK och har handicap 54 eller lägre är du välkommen att vara med och spela i Eternellerna. Vi är ett gäng glada damer i varierande åldrar, som spelar varje tisdag med start kl 9.00. Den 14e april drar vi igång med en Texas scramble.

Vårt tävlingsutbud hittar du i tävlingskalendern eller som en pdf-fil under Meny/Kommittéer/ Eternellerna/ Spelprogram på vår hemsida.

Anmälan till tävling senast kl 18.00 två dagar före tävlingsdagen!
Anmälan kan göras på nätet via Golf.se/MIN GOLF. Alternativt kan du ringa receptionen på Torslanda GK, 031-92 00 24 och anmäla dig.

Tänk på att ha med kontanter och gärna jämna pengar. Startavgiften är 30 kr för 9 hål och 50 kr för 18 hål.

Efter avslutat spel träffas vi för eftersnack och prisutdelning. Varje vecka får vinnarna pris och dessutom drar vi ofta en närvarovinst när det är singelspel. Har du vunnit pris, men inte kan närvara vid prisutdelningen, kan du ordna med ombud. Dock inte någon i tävlingsledningen.

I våra tävlingar ingår ytterligare 2 tävlingar; Eclectic och ett Matchspel. Sista anmälningsdag för dessa tävlingar är 28/4-20 och det kostar 30 kr per tävling att vara med.

Den årliga vår-resan går den 11/6 till Kungälv Kode och Eternellerna/Anikrundans resa den 18/8 går som vanligt till St. Lundby. Mer information om resorna kommer lite längre fram.

Hoppas vi ses under 2020 och att vi får en underbar säsong. Har du frågor så kontakta gärna någon i Eternellernas tävlingskommitté.

Eva Ludvigsson, 0707-838087
Annika Marelius, 0766-364335
Monica Timm, 0769-315831
Elisabeth Lundh Arvidsson, 0706-972314

Vid eventuell avbokning efter anmälningstidens utgång, v g kontakta receptionen. Tel 920024

Tävlingsresultat

De bästa resultaten och lite smått och gott från varje enskild tävling under säsongen hittar du, om du väljer Highlights från Eternellernas tävlingar i menyn. Vill du se hela resultatlistan väljer du Kompletta resultatlistor alla spelade tävlingar i stället. I den sida du länkas till, klickar du på den tävling du vill se resultatet från.