Matchspel och Eclectic

Matchspel

Eternellernas Matchspel spelas med 16 deltagare under tiden 12/5-8/9. Spelschema och den första omgångens lottade matcher är uppsatta på anslagstavlan i damernas omklädningsrum. För att alla deltagare skall få spela minst två matcher vartdera, ingår även en Lucky Looser-del i tävlingen.

Tävlingsledare är Irene Glavinger, ira@punkt.se, 0706-828875, och anmälningsavgiften är 50 sek.

Eclectic

Eternellernas Eclectic är en 'multigolfrunda' - en s k Running Eclectic - som resulterar i en 18-håls idealrond per deltagare. Tävlingen pågår från den 18/4 till den 12/9 och alla Eternellernas singeltävlingar på tisdagar är grund för scoren. Målet är att för varje hål markera den lägsta scoren under tiden tävlingen pågår.

Första gången vi spelar hål 1-9 resp 10-18 noteras antalet slag för alla spelade hål. Därefter får scoren för vart och ett av hålen ändras en gång!

Efter varje tisdagssingelrunda avgör du som deltagare om du vill ändra något/några hål på 'Eclectic-scorekortet'. Antal slag (brutto) på hålet skall skrivas upp och signeras av markören. Deltagarens hcp den 1/9 blir spelhandicap för hela Eclectic-ronden.

Anmälningsavgiften är 50 sek, och tävlingsledare är Christina Larzenius, pc.larzenius@hotmail.com, 0733-420320.