Eternellerna

Välkommen till Eternellerna!

I Eternellerna är du som är kvinna, fullvärdig medlem i Torslanda Golfklubb och 55+ välkommen att vara med.

Eternellerna träffas varje tisdag morgon under spelsäsongen, som börjar den 11 april! Undantaget är veckan då det är klubbens Golfvecka.
Spelformerna varierar från vecka till vecka, och preliminärt är första start kl 9:00. Startavgiften är 30 kr, när vi spelar 9 hål, och 50 kr när det är 18 hål.

Efter avslutat spel träffas vi för eftersnack och prisutdelning. Varje vecka får vinnarna pris, och dessutom drar vi ofta en närvarovinst när det är singelspel. Har du vunnit pris, men inte kan närvara vid prisutdelningen, kan du ordna med ombud. Dock inte någon i tävlingsledningen.

Vi kommer att fortsätta med Eclectic-tävling och Matchspel även denna säsong. Mer information om dessa tävlingsformer hittar du i menyn ovan till vänster.

Ansvariga för Eternellerna 2017

Irene Glavinger, ira@punkt.se, 0706-828875
Christina Larzenius, pc.larzenius@hotmail.com, 0733-420320
Ann-Britt Lundqvist, annbritt_7@hotmail.com, 0708-320301
Ulla Carlsson, ulla_carlsson@hotmail.com, 0760-385856

Eternellernas spelprogram

Spelprogrammet för 2017 kommer inom kort att publiceras under Spelprogram Eternellerna i menyn till vänster. Välkomna till årets säsong!

Anmälan till tävling senast kl 21.00 två dagar före tävlingsdagen!

Anmälan kan göras på nätet via Golf.se/MIN GOLF. Alternativt kan du ringa receptionen på Torslanda GK, 031-92 00 24 och anmäla dig.

Årets resa kommer att informeras om när planeringen är klar. Anmälan görs då i vanlig ordning via Golf.se/MIN GOLF.

Tävlingsresultat

De bästa resultaten och lite smått och gott från varje enskild tävling under säsongen hittar du, om du väljer Highlights från Eternellernas tävlingar i menyn ovan till vänster. Vill du se hela resultatlistan väljer du Kompletta resultatlistor alla spelade tävlingar i stället. I den sida du länkas till, klickar du på den tävling du vill se resultatet från.