Arbetsbeskrivning för klubbvärdar

• Arbetspasset börjar kl 09.00 och slutar kl 14.00. Pikétröjor och jackor finns att låna i receptionen/kansliet. Även nyckel till Röda boden / starthuset finns där. Be sedan om att få en aktuell start lista utskriven.
      • Börja med att hämta ut en golfbil. Nycklarna till bilen och garaget finns i receptionen. Glöm inte att koppla ur ladd kabeln innan du kör ur garaget och lås efter dig. I pärmen i Röda boden finns ett papper som ni kan sätta upp på anslagstavlan som talar om vem som är dagens Klubbvärdar
      • Starta sedan med att åka runt på banan direkt på morgonen. Se efter om något hänt under natten, kanske städa lite om det behövs, exempelvis på tee. Träffar man på några som smygspelar på banan skall denna/dessa omedelbart avbryta spelet, följa med till kansliet där en rapport skall skrivas och dubbel greenfee betalas. Eventuell syndares klubb kontaktas sedan av klubben.
      • Följ upp med hjälp av startlistan vilka som ska spela. Notera om det inte kommer någon som står på startlistan och gör en avstämning med receptionen efter dagens slut om de bokat av sig.
      • Startlistan behöver förnyas någon gång under dagen. Avbokningar och nya bokningar kommer till. Hämta nya startlista i receptionen.
      • Trivsamt på banan. Hälsa spelare välkomna till dagens runda och informera om lägesförbättring etc. Fråga om de har greenlagare med på sig och svara på eventuella frågor. Åk gärna runt några gånger på banan och se till så att spelet flyter på som det ska, påskynda någon boll om det behövs.
      • Glöm inte att ställa tillbaka bilen. Laddkabeln skall vara inkopplad i botten för att ladda bilen. Lås garaget och lämna nycklarna i receptionen/kansliet. Gäller även nyckeln till Röda boden.
      • Använda tröjor lämnas till receptionen som ser till att de blir tvättade.
      • Avsluta gärna dagen med att skriva en rapport. Blanketter finns i pärmen i röda boden. Sätt in den överst under fliken ”Rapporter”. Den kan innehålla uppgifter om väder och vind, tryck på banan, någon speciell händelse som skett under dagen, kommentarer från gäster och medlemmar. Läs gärna rapporterna från tidigare år. Det är kul att se vad som hänt genom åren. Vi klubbvärdar har funnits klubben sedan 2004.
      • I restaurangen äter man lunch för max 125kr per person under dagen. Se till att Eive, eller hans personal, skriver upp era uttag i pärmen för fakturering till klubben.

Hoppas ni får en trevlig dag, och tack för att ni ställer upp för klubben!!!