Vår och höstträning 2018

Kom och träna golf med oss - vi kör ingång med massor av olika grupper nu till våren.

För juniorträningen under 2018 skall ni välja grupp och anmäla er, observera att anmälan först är gjord när ni klickat i ”Skicka” och att sista dag för anmälan är den 2018-03-01.

Leka Golf

Gruppen för er som är unga och rena nybörjare, eller ni som vill fortsätta ett år till. Ålder är ca 6-8 år. Kostnad för denna grupp är 500 kronor per säsong och träning börjar vecka 20. Ni tränar 45 minuter i veckan och träningen leds av våra äldre juniorer, med Joakim Wikland som huvudansvarig

• A-Grupp

Gruppen för er som vill gå vidare efter Leka Golf, eller ni som var med i A-grupp förra året. Ålder ca 8-10 år. Träningsavgift för denna grupp är 1300 kronor per säsong och träningen börjar vecka 15 och slutar vecka 39. Siktet är inställt mot ”grönt kort”. Ni tränar 1x45 minuter i veckan och träningen leds av våra tränarutbildade äldre juniorer. Spelträning på banan planeras tillsammans med respektive gruppledare. Huvudansvarig för A-Grupperna är Joakim Wikland.

• B-Grupp

Gruppen för er som har tränat något/några år och har siktet inställt mot officiellt Handicap. Ålder ca 10-13 år. Träningsavgift för denna grupp är 1400 kronor per säsong och träningen börjar vecka 15 och slutar vecka 39. Ni tränar 1x60 minuter i veckan och träningen leds av våra tränarutbildade äldre juniorer. Spelträning på banan planeras tillsammans med respektive gruppledare. Huvudansvarig för B-Grupperna är Henrik Eldh.

• C-Grupp

Gruppen där du har officiellt Handicap och vill träna lite mer, med sikte inställt mot Elitlaget. Ålder ca 13-21 år. Kostnad för denna grupp är 2300 kronor och träningen börjar vecka 15 och slutar vecka 39. Ni tränar 2x60 minuter i veckan och träningen leds av vår Pro Stefan Carli. Spelträning på banan planeras tillsammans med respektive gruppledare. Huvudansvarig för C-Grupperna är Erik Skogström.

Övrigt

Utöver träningsavgiften tillkommer medlemsavgift, information om denna hittar du på denna sidan
Har ni frågor eller synpunkter på vårt träningsupplägg så delge dem till vår träningsansvarige Peter Kihl.