Vinterträning 2017-2018

Det finns 3 olika upplägg för vinterträning: A, B och C. De olika uppläggen beskrivs nedan.  Välj vilket upplägg som passar dig och följ sedan länken nedan för att anmäla dig.  Vår träning riktar sig till de som är medlemmar i Torslanda Golfklubb eller har årskort på lilla banan.  De som deltog i vår- och höstträning under 2017 har förtur.

För alla upplägg gäller:

  • Fri tillgång till banan på HGC under vintern i anslutning till träningen.
  • Medlemmar i Torslanda GK får 25% mer bollar på 200, 500 och 1000kr laddningar på HGC under hela vintern.
  • Under gruppträning med Stefan Carli har man fria bollar.

Fyll i anmälan via formuläret till vänster senast 15 oktober eller maila: stefan.carli@pgasweden.com


Vinterträning A

Genom att träna en gång per vecka håller vi igång svingen samtidigt som vi ser till att utveckla tekniken. 

Det blir träning i grupper om 6 personer under 13 söndagseftermiddagar från och med 7 januari till och med 1 april.  Preliminär tid mellan 13-17.  Vid 10 av dessa söndagar kommer träning att bedrivas av Stefan Carli. 

Vid 3 tillfällen kommer träning att bedrivas av ledare med instruktioner från Stefan Carli. 

Tid: Söndag eftermiddag
Plats: Hisingens Golf & Friskvårdscenter (HGC)
Kostnad:  1300:-


Vinterträning B

Genom att träna en gång per vecka håller vi igång svingen samtidigt som vi ser till att utveckla tekniken.  Det blir träning i grupper om 6 personer under 19 söndagseftermiddagar från och med 22 oktober till och med 1 april.  Preliminär tid mellan 13-17. Vid 16 av dessa söndagar kommer träning att bedrivas av Stefan Carli.  Vid 3 tillfällen kommer träning att bedrivas av ledare med instruktioner från Stefan Carli. 

Tid: Söndag eftermiddag
Plats: Torslanda GK så läge det går, sedan Hisingens Golf & Friskvårdscenter (HGC)
Kostnad:  1700:-


Vinterträning C

Vinterträning C är för dig som känner att du vill ha mer coachning med både teknik och träningsupplägg.  Fokus under vintern är på att långsiktigt utveckla din teknik och för att detta upplägg ska passa dig tror vi att du behöver tålamod och ett perspektiv som sträcker sig bortom 2017. För detta upplägg samarbetar Stefan med Per-Ola Dahlman på Vallda och får därmed tillgång till en studio samt stöd av PO som varit landslagscoach och coachat spelare till segrar på Europatouren. 

Det blir träning i grupp under 18 torsdagskvällar från och med 19 oktober till och med 12 april.  Ungefär var fjärde vecka åker vi, inklusive Stefan, till Vallda – de andra gångerna är vi antingen på Torslanda eller HGC. Preliminär tid mellan 15:00-20:00.  Vid 15 av dessa tillfällen kommer träning att bedrivas på Torslanda/HGC. Vid de 5 andra tillfällena (11/10 (onsdag), 30/11, 2/1, 30/1 och 27/2) åker vi till Vallda tid 16,45-20.45  


Tid: Torsdag kväll
Plats: Torslanda GK så läge det går, sedan Hisingens Golf & Friskvårdscenter (HGC) / Vallda G&CC
Kostnad:  2600:-