Vinterträningen 2020-2021

Vår träning riktar sig till de som är medlemmar i Torslanda Golfklubb eller har årskort på lilla banan. De som deltog i vår- och höstträning under 2020 har förtur vid eventuell överanmälan.  Det finns tre olika upplägg för vinterträning: Small, Medium och Large.  De olika uppläggen beskrivs nedan.

Vi behöver ha din anmälan senast den 18 oktober.   Anmälan och betalning görs via golf.se.  Du anmäler dig och betalar på samma sätt som om det var en tävling.

Vinterträning Small
Vecka 2-12

Målgrupp: A- och B-gruppsspelare som vill hålla igång under vintern

Träning i grupp på ca 6 personer

Genom att träna en gång per vecka håller vi igång de olika slagen samtidigt som vi ser till att utveckla tekniken. Vi kommer att träna under 11 gånger från och med 15 januari till och med 26 mars. 10 gånger kommer att vara med Stefan och en gång kommer att vara med ledare som fått instruktion från Stefan. Det är uppehåll under sportlovet.

Start: 15 januari, Vecka 2
Dag : Fredag
Tid : 16-17
Plats: Torslanda golfstudio
Kostnad:  1 500:-

Vinterträning Medium
Vecka 45-51 + Vecka 2-13

Målgrupp: B- och C-gruppsspelare som vill hålla igång under vintern

Träning i grupp på ca 6 personer en gång per vecka 2 november - 1 april (uppehåll vecka 52-1)

Fokus under vintern är att långsiktigt utveckla din teknik för de olika golfslagen. Preliminär tid är måndagar eller onsdagar 16-20. Under våren kommer ett tillfälle att vara med ledare som fått instruktion av Stefan. Golfträning kommer att ske en gång i veckan i Torslanda Golf Studio. Det är uppehåll under sportlovet.

Start: Vecka 45
Dag: Måndag eller onsdag
Tid: 60 min
Plats: Torslanda golfstudio
Kostnad: 1 900:-

Vinterträning Large
Vecka 45-51 + Vecka 2-13

Målgrupp: Tävlingsspelare på Teen Tour, JMI, J16, J21

Träning i grupp på 6 personer två gånger per vecka 2 november - 1 april (uppehåll vecka 52-1).

Fokus under vintern är att långsiktigt utveckla din teknik för de olika golfslagen. Golfträning kommer att ske två gånger i veckan i Torslanda Golf Studio.  Ett av passen är 2 timmar med Stefan Carli och det andra passet är 1 timme då gruppen tränar på egen hand med studion exklusivt bokad.  Det är uppehåll under sportlovet.

Start: Vecka 45
Dag: Måndag och torsdag