Vinterträning 2020-2021

Det finns tre olika upplägg för vinterträning: Small, Medium och Large

De olika uppläggen beskrivs nedan.

Vi behöver ha din anmälan senast den 18 oktober.

Anmälan och betalning görs via golf.se (Du anmäler dig och betalar på samma sätt som om det var en tävling).

Vår träning riktar sig till de som är medlemmar i Torslanda Golfklubb eller har årskort på lilla banan. De som deltog i vår- och höstträning under 2020 har förtur vid eventuell överanmälan.

Vinterträning Small
(Vecka 2-13)

Målgrupp: A- och B-gruppsspelare som vill hålla igång under vintern

Träning i grupp på ca 6 personer, 12 januari - 5 april.

Genom att träna en gång per vecka håller vi igång slagen för de olika slagen samtidigt som vi ser till att utveckla tekniken. Vi kommer att träna under 10 gånger från och med 11 januari till och med 1 april. 10 gånger kommer att vara med Stefan och en gång kommer att vara med ledare som fått instruktion från Stefan. Preliminär tid är tisdagar eller onsdagar mellan 16-20. Det är uppehåll under sportlovet.

Start 11 januari, vecka 2

Dag : Måndag eller Fredag

Tid : 60 min

Plats: Torslanda golfstudio
Kostnad:  1 500:-

Vinterträning Medium
(Vecka 45-51 + Vecka 2-13)

Målgrupp: B- och C-gruppsspelare som vill hålla igång under vintern

Träning i grupp på ca 6 personer en gång per vecka. 2 november - 1 april (uppehåll vecka 52-1)

Vi kommer att träna 18 gånger från och med 2 november till och med 4 april. Preliminär tid är måndagar eller onsdagar 16-20. Under våren kommer ett tillfälle att vara med ledare som fått instruktion av Stefan. Golfträning kommer att ske en gång i veckan i Torslanda Golf Studio. Det är uppehåll under sportlovet.

Start: Vecka 45

Dag: Måndag eller Onsdag

Tid: 60 min

Plats: Torslanda golfstudio
Kostnad: 1 900:-

Vinterträning Large

Målgrupp: Tävlingsspelare på Teen tour, JMI, J16, J21

Träning i grupp på 6 personer två gånger per vecka. 2 november - 1 april (uppehåll vecka 52-1). Ett av passen är 2 timmar med Stefan Carli och det andra passet är 1 timme då gruppen tränar på egen hand med studion exklusivt bokad. Fokus under vintern är att långsiktigt utveckla din teknik för de olika golfslagen.

Golfträning kommer att ske två gånger i veckan i Torslanda Golf Studio.Vi kommer att träna 18 veckor. Det är uppehåll under sportlovet.

Start: Vecka 45

Dag: Måndag och Torsdag