Vår och höstträning 2019

Vårt träningsupplägg för vår- och höstträning 2019

Utöver träningsavgiften tillkommer medlemsavgift; information om denna hittar du på denna sidan.  Träningen inleds med 15 minuter samling och uppvärming som leds at ledarvuxna eller ledarjuniorer.  Sedan tar Stefan eller tränarjunior över.  Träningen avslutas sedan med en kot avstämning.  Spelträning på banan planeras och bokas tillsammans med respektive gruppledare.  Har ni frågor eller synpunkter på vårt träningsupplägg så delge dem till Stefan Carli, stefan.carli@pgasweden.com eller 0708-776637.

LekaGolf
Gruppen för er som är unga och rena nybörjare, eller ni som vill fortsätta ett år till. Ålder är ca 6-8 år. Kostnad för denna grupp är 500 kronor per säsong. Träningen pågår Onsdag vecka 20-24 och vecka 33-36 klockan 17:30-18:15 Ni tränar 45 minuter i veckan och träningen leds av våra äldre juniorer.

A-Grupp
Gruppen för er som vill gå vidare efter Leka Golf, eller ni som var med i A-grupp förra året. Ålder ca 8-10 år. Träningsavgift för denna grupp är 1300 kronor per säsong och träningen pågår vecka 17-24 samt vecka 33-39. Siktet är inställt mot grönt kort, d.v.s. handicap 53. Ni tränar 1x60 minuter i veckan och träningen leds av våra tränarutbildade äldre juniorer. Spelträning på banan planeras tillsammans med respektive gruppledare.

B-Grupp
Gruppen för er som har tränat något/några år och har siktet inställt mot officiellt handicap. Ålder ca. 10-13 år. Träningsavgift för denna grupp är 1400 kronor per säsong och träningen pågår vecka 17-24 samt vecka 33-39. Ni tränar 1x75 minuter i veckan och träningen leds av våra tränarutbildade äldre juniorer. Spelträning på banan planeras tillsammans med respektive gruppledare.

C-Grupp
Gruppen där du har officiellt handicap och vill träna lite mer, med sikte inställt mot elitlaget. Ålder ca. 13-21 år. Kostnad för denna grupp är 2300 kronor och träningen pågår vecka 17-24 samt vecka 33-39. Ni tränar 2x75 minuter i veckan och träningen leds av vår Pro Stefan Carli.

Hittar du inget som passar dig?
För er som är intresserade av att börja spela golf, men är äldre än gruppen LekaGolf, anmäl ert intresse här.