Vår- och höstträning 2020

Träningen organiseras av vår tränare, Stefan Carli, i samarbete med juniorkommittén.  För att genomföra träningen tar Stefan till sin hjälp Therese Jacobson från Kungsbacka, vår egen Albin Kihl samt våra äldre juniorer. Träningen inleds med 15 minuter incheckning och uppvärming som leds av vuxna eller juniorer.  Sedan tar Stefan, Therese, Albin eller äldre juniorer över.  Träningen avslutas med en kort utcheckning. Till vissa grupper tar Stefan även hjälp av PO Dahlman från Kungsbacka.

I träningen ingår

• fredagsgolf varje fredag utom då det är rockgolf
  • rockgolf 4 fredagar per år
  • spelträning på banan
  • teknikträning

För att det ska bli spelträning krävs att respektive gruppledare planerar och bokar den. Eftersom juniorer spelar gratis på många klubbar i Göteborg går det utmärkt att förlägga spelträningen till en annan klubb.  Juniorkommittén ersätter då greenfee för 1 ledare per 3 juniorer.

Våra olika träningspaket hittar du i tabellen nedan; en lite mer utförlig beskrivning finns längre ner.  Utöver träningsavgiften tillkommer en årsavgift; information om denna hittar du på denna sidan

Grupp Målsättning att få ... För dig som ... Tränare Veckor Kostnad
LekaGolf ... leka och ha roligt ... vill leka och ha roligt. Äldre juniorer 20-24 + 33-36 500:-
A-grupp ... grönt kort  ... aldrig provat golf eller gått iLekaGolf Äldre juniorer 15-24 + 33-39 1000:-
B-grupp ... grönt kort/54 ... Villl ta grönt kort och vill fortsätta. Therese/Albin* 15-24 + 33-39 2000:-
B-grupp ... handicap 54-9 ... har handicap 54 och vill fortsätta. Therese/Albin* 15-24 + 33-39 2000:-
C-grupp ... handicap 9 ... har handicap 36 och vill fortsätta. Stefan 15-24 + 33-39 2500:-
C-grupp ... handicap 0 ... har handicap 9 och vill fortsätta. Stefan 15-24 + 33-39 2500:-
D-grupp ... spela och vinna ... vill satsa helhjärtat på golf. Stefan + PO Helårsupplägg 9000:-

LekaGolf
Gruppen för er som är unga och aldrig provat eller ni som vill fortsätta ett år till. Ålder är ca 6-8 år. Träningen är pågår onsdag  klockan 18.00-18:45 och leds av våra tränarutbildade äldre juniorer.

A-grupp
Gruppen för er som aldrig provat golf eller vill gå vidare efter Leka Golf. Ålder ca 8-10 år. Siktet är inställt mot grönt kort. Ni tränar 1x60 minuter i veckan och träningen leds av våra tränarutbildade äldre juniorer.

B-grupp
Gruppen för er som har tränat något/några år och har siktet inställt mot officiellt handicap. Ålder ca. 10-17 år.  Ni tränar 1x75 minuter i veckan och träningen leds av Therese Jacobson eller Albin Kihl.  Spelträning på banan organiseras och planeras av respektive gruppledare.

C-grupp
Gruppen där du har officiellt handicap och vill träna lite mer med sikte inställt mot handicap 9 eller lägre. Ålder ca. 13-21 år. Ni tränar 2x75 minuter i veckan och träningen leds av vår tränare Stefan Carli.

D-grupp
D-gruppen består av spelare från olika C-grupper som vill satsa lite mer.  Spelare i denna grupp har enn helårsupplägg där det ingår en del individuell träning med PO Dahlman.

Hittar du inget som passar dig?
För er som är intresserade av att börja spela golf, men är äldre än gruppen LekaGolf, anmäl ert intresse här.