Vår och höstträning 2017

För juniorträningen under 2017 har vi inget anmälningsförfarande för er som varit med tidigare.  Istället har vi tagit fram ett förslag baserat på förra årets grupper och schema i hopp om att det ska bli enklare för alla.  Vi justerar sedan förslaget baserat på det ni återkopplar om och kommer med ett slutgiltigt förslag den 20/3.  Förslaget hittar ni nedan och under fliken Återkoppling Vår och Höstträning finns ett formulär ni kan använda för återkopplingen.  Träningen börjar vecka 16 utom för LekaGolf som börjar vecka 19.

Nytt för 2017 är också att vi kommer att ha en utbildning/information som är obligatorisk, även för de som varit med tidigare.  Utbildningen/informationen är för föräldrar och/eller barn/ungdomar.  För att ge alla en chans att gå på detta kommer vi att ha denna vid 6 tillfällen enligt nedan

Tisdag 14/3
Onsdag 15/3
Torsdag 16/3
Måndag 20/3
Tisdag 21/3
Onsdag 22/3

Utbildningen/informationen är i klubbrummet klockan 19:00-20:00.  Eftersom vi endast har begränsat med plats i klubbrummet vill vi att ni anmäler er.  Anmäl er genom att fylla i kalkylbladet under fliken Anmälan utbildnings- och infomöte.

Kostnaden för vår- och höstträning kommer att publiceras senast den 20/3 och i samband med det skickas fakturor ut.  Utöver kostnaden för träning krävs medlemskap.  Kotsnaden för medlamskap finns under fliken klubben/medlem/avgifter.