Klippkort hos Friskis och Svettis Okt-Mars

Erbjudande till de juniorer som är med i träningsgrupper samt juniorledare Ett klipp ger möjlighet att både vara i gymmet och träna under samma tillfälle.

Du hämtar ut ditt träningskort på Friskis & Svettis, legitimerar dig lämnar personuppgifter samt tar en bild.

Kortet ska du använda till att boka dig på gruppträningspass och träna i gymmet samt ” dra in” dig på den träningen du vill gå på när du kommer. På anläggningen finns personal som lämnar info till dig om ex omklädning, bokningsregler, medlemsförmåner mm.

Er klippbank:
Klippbanken fungerar som ett klippkort, den laddas med ett antal gemensamma träningstillfällen och medlemskap i föreningen (medlemskap 100kr per kalenderår). När du tränar dras ett klipp från den gemensamma klippbanken. Avgiften på 100 kr betalar du själv när du kommer och hämtar ut ditt träningskort.

Du kan träna både gym och gruppträning. Bokning sker som vanligt med inloggning på bokningsappen eller genom vår hemsida. Vår Medlemsservice berättar mer om hur det går till. Tänk på att du behöver ha em vuxen med om du är under 13 år.

Klippbanken fungerar inom alla 14 anläggningar i Göteborgs förening. Vi erbjuder gruppträning i många olika former, gym, ute träning med mera. Se mer info om våra träningsformer samt schema på vår hemsida gbg.friskissvettis.se

Är du nyfiken på hur det funkar hör av dig till malin.b@gbg.friskissvettis.se   tel: 031-723 5631

Friskis&Svettis Göteborg orgnr; 857204-2391
Västra hamngatan 5, 411 18 Göteborg