Tävla vidare på andra banor

För dig som vill börja tävla: Short Game Tour och Göteborg Junior Tour

Short Game Tour: Short Game Golf Tour är ett initiativ som sköts via Göteborgs Golfförbund. Det handlar helt enkelt om en kombination av närspelstävlingar och tävlingar på olika korthålsbanor. Ett kul sätt att börja spela utanför klubben. Mer information finns på Short Game Tour

Göteborg RookieTour: är vårt distrikts första tävlingssteg utanför klubben  – öppen för flickor och pojkar från 8 år upp till 21 år, som har liten tävlingserfarenhet. Tävlingarna arrangeras enbart i Göteborgsdistriktet. Läs mer på Göteborg Rookie Tour.

 

För dig som kommit lite längre: Teen Tour, JMI och Slaget om Göteborg

Teen Tour First: Teen Tour First är tourens första nivå där spelare födda mellan 1999 och 2007 kan delta. Man anmäler sig via www.golf.se. Man behöver betala en touravgift (350:-) för att få spela på Teen Tour. Läs mer på Teen Tours hemsida.

Teen Tour Future:  Teen Tour Future är fortsättningen på Teen Tour First. Genom att spela bra (topp 10%) i en tävling på Teen Tour First blir man inbjuden att spela Teen Tour Future. Tävlingarna på denna tour är öppna för de som fyllt 13.  Läs mer på Teen Tours hemsida.

Teen Tour Elite:  Teen Tour Elite är fortsättningen på Teen Tour Future. Tävlingarna på denna tour är öppna för de som fyllt 13.  Läs mer på Teen Tours hemsida.

JMI: Ett antal tävlingar, inklusive Torslanda 1st of May Junior Open, för dig som fyllt 13.  Dessa tävlingar är ofta så populära att du behöver ha handicap under 10 för att komma med.  Genom att spela bra på dessa kan du kvalificera dig till finalen i Öreboro den 13-15 september.  Läs mer på JMIs hemsida.

Slaget om Göteborg: Ett komplement till JMI tävlingarna som riktar sig till dig som har lite högre handicap och därför inte kommer med på JMI tävlingarna.  Nytt inför 2019.  Mer information finns under Slaget om Göteborg på GGFs hemsida.