Sommarläger 2020

Vi ordnar sommarläger för att locka de som inte spelat golf tidigare och för de som är med i den ordinarie vår- och höstträningen.  Lägret för de som inte har tidigare erfarenhet av golf heter Summer Camp och arrangeras under vecka 25 och 26; länk till anmälan hittar du här.

Lägren för de som är med i den ordinarie träningen äger också rum under vecka 25 och 26 i anslutning till Teen Cup klubbkval, som spelas onsdagen den 17 juni.  Deltagande i Teen Cup klubbkval för spelare i åldern 13-16 år är en del av lägret, även för de som har läger vecka 26.  Vi delar upp våra läger på två veckor därför att vi inte har plats för alla under en och samma vecka.

Vår målsättning är att alla som är med i den ordinarie träningen ska få möjliget att vara med på ett läger, och vi erbjuder därför läger med olika nivåer.   I grova drag kan lägren beskrivas såhär: för de som har handicap 30 eller mer ordnar vi Carlis 30+ läger på hemmaplan under vecka 26 och för de som har handicap 30 eller mindre ordnar vi ett spelarläger under vecka 25.  Under spelarlägret utgår vi från Torslanda GK men har som målsättning att vare dag åka och spela en anna bana.

Men eftersom sociala aspekter och fysisk ork också spelar roll ordnar vi (vid behov) även ett läger för de som är i gränslandet mellan Carlis 30+ läger och spelarlägret, d.v.s. de som har handicap under 30 men som inte har åldern inne för att orka med att spela minst 18 hål på en annan bana varje dag under en hel vecka.

För att göra det ännu mer komplicerat vill vi under 2020 även hålla nere antalet lägerdeltagare som befinner sig på klubben vid en viss tidpunkt.  Stefan ordnar därför ett separat tjejläger under vecka 25 för att på så vis minska deltagarantalet på Carlis 30+ läger under vecka 26.

Gränsen mellan de olika lägren är inte knivskarp och vi gör vårt bästa för att pussla ihop det så att alla ska hamna på det läger som är rätt för just dem.  Tabellen nedan summerar informationen om lägerverksamheten

Spelarkategori Läger Anmälan till (länk)
Inte spelat golf tidigare Summer Camp vecka 25 eller 26 Summer Camp
Handicap mer än ungefär 30