Kontaktlistan

Nedan hittar du beskrivningar på de flesta rollerna.  Lista nedan uppdaterad 2019-01-26.

Grupp

Huvudansvarig

Telnr & Email

Sekreterare
Kassör
Suppleant
Juniorrepresentant

Johan Remmelgas

j.remmelgas@stanfordalumni.org

Kommunikation

Skapa och utveckla en struktur för hur kommunikation i och utanför juniorverksamheten skall fungera och se till att den efterlevs.

Åsa Jansson

asa@json.nu

Utbildning

Se till att föräldrar och barn får utbildning i golfens och vår värdegrund och hur verksamheten fungerar på klubben och i golfsverige, inklusive grönt kort och tävlingsspel.

Johan Remmelgas

j.remmelgas@stanfordalumni.org

Ekonomi

Ansvarar för att verksamheten håller sig inom budget. Ansvarar för att juniorer och vuxna kan LOK/IdrottOnline och att aktiviteter registreras. Ansöker om bidrag och letar efter sponsorer.

Peter Praetorius

peter.praetorius@volvo.com

Träning

Med givna ekonomiska ramar, skapa ett tränings- och tävlingsupplägg så att våra juniorer på alla nivåer och med alla ambitioner får chans att utvecklas. Torslanda GK ska ha aktiva ungdomar i alla åldrar, i både bredd- och elitträning. Ansvarar för att verksamheten har ledare med rätt utbildning

Stefan Carli

Träningsansvarig:

Tränare:
stefan.carli@pgasweden.com

Tävlingsarrangemang

Se till att det finns struktur samt ordning och reda på tävlingar arrangerade av Torslanda GK:s juniorkommitté. Bestämma tävlingsprogram och bemanna med tävlingsledning.

Håkan Hakeröd

hakan.hakerod@ncc.se

Rock'nRoll Tour

Utveckla och hålla Torslanda GK:s signum vid liv

Pelle Heijel

pelle@event1.se

Lagtävlingar

Hålla ihop helheten för lagtävlingarna så att ingen glöms bort. Anmälningar, uttagningar och ambitioner med deltagande skall spegla klubbens ambitioner med en bred bredd och en taggad elit. Ta fram tydliga uttagningsprinciper för alla lagtävlingar och se till att de efterlevs.  Se till att det finns lagledare som sköter logistik etc

Mats Kemlin

mats.ericsson@maskino.se

Läger

Skapa, utveckla och genomföra ett lägerprogram för kamratskap och glädje med golf som hänger ihop med tränings- och tävlingsverksamheten.

Fredrik Brandt

fredrik.brandt@triolab.se

Anläggning

Utveckla vår anläggning för att förbättra träningsmöjligheter på hemmaklubben.

Mats Wallgren

matswallgren@icloud.com

Nyanlända

Vara kontaktperson och se till att det finns träningsupplägg som passar dem.

Åsa Nordström

asa.nordstroem@gmail.com

Funktionsvariation

Vara kontaktperson och se till att det finns träningsupplägg som passar dem.

Miljö

Ta fram en policy för hur vi tar ansvar för den  miljö vi lämnar över till våra barn.

Caroline Halakic

caroline.halalkic@gmail.com