Höstläger på Falsterbonäset

Som avslutning på säsongen åker vi den 14-15/10 till Falsterbonäset och spelar på Ljunghusens GK och Falsterbo GK. Avfärd sker från Torslanda GK klockan 08:00. Den som vill stannar till på Solhaga Stenugnsbageri i Slöinge, som öppnar klockan 08:00, eller Dormy Outlet i Ängelholm som öppnar klockan 10:00.

På lördagen äter vi lunch på Ljunghusens GK där vi har starttider klockan 12:40-13:50. Efter rundan äter vi middag, antingen innan eller efter incheckningen på Falsterbo Kursgård i Höllviken. På Falsterbo kursgård har vi bokat boende i dubbel- och trebäddsrum för sammanlagt 30 personer.

Söndagen börjar långsamt och vi har inte allt för bråttom ur sängen. Vi tränar lite på förmiddagen och tar sedan en fika eller lätt lunch på Falsterbo GK, där vi har starttider med början klockan 12:20. Vår tid på näset avslutas sedan med en gemensam kulinarisk soaré.

Hela kalaset kostar 1600 kronor per person inklusive övernattning, greenfee, frukost, lunch, middag, samt rangebollar. Priset är baserat på ett antagande om att 6 vuxna hänger med och att varje vuxen tar 4 ungdomar i sin bil. Dessa vuxna betalar lika mycket som juniorerna men får i gengäld ingen milersättning. Fler vuxna får följa med i mån av plats och till ett högre pris. Sista anmälan fredagen den 15/8.

För deltagande krävs max handicap 36 för både junior och vuxen. Gör din och eventuall förälders anmälan här.