Herrgolfens spelprogram 2017

Herrgolfens premiär äger rum 13 april under förutsättning att banan är öppen. Finalen spelas lördagen den 16 september. Herrgolfens Matchspels CUP startar den 16 maj, anmälan skall in senast 13 maj.

Anmälan och starttid

Anmälan
Alla tävlingar läggs upp i GIT och du måste anmäla dig till tävlingen genom Min Golf eller ringa kansliet. Du kan göra din anmälan från måndag i aktuell vecka fram till torsdag kl 12.00. Anmälan innebär inte att du fått starttid.

Starttid
Herrgolfen spelas på torsdagar mellan 15.30 - 18.00 vid nio håls spel och mellan 15.00 - 17.30 vid 18 håls spel. Utöver dessa tider möjligt med VSOP då två st i bollen måste vara tävlande.
Listan med tävlingsdagens starttider ligger i restaurangen. Där skriver du in ditt namn på önskad starttid samt betalar deltagaravgiften 100 kr. Innan spel!

OBS!
Även du som på torsdagen startar innan första normala starttid, dvs 15:30, måste anmäla dig till tävlingen i GIT, boka tid på banan enligt klubbens normala tidbokningsrutiner, skriva upp dig på listan i restaurangen samt betala. Allt detta måste göras innan du startar. Du kan inte först spela din runda och sedan i efterhand anmäla dig, detta innebär diskning.

Spelschema

PRELIMINÄRT SPELCHEMA HERRGOLFEN 2017