Kära Damer!

Säsongen börjar äntligen närma sig och vi har börjat skissa på årets program för Damerna. Som vi längtar nu!!

En del förändringar blir det, några som förhoppningsvis alla kommer att tycka är bra och så några där det säkert finns olika åsikter och synpunkter. Vi förbehåller oss rätten att prova detta under säsongen, utvärdera hur det fungerat och ev ändra till nästa år.

Vi sänker startavgiften – årets avgift blir 50 SEK. Vi har förstått att det var många som tyckte att 70 SEK var i dyraste laget.
Startavgiften är till för dagens tävling och för de damer som spelar den aktuella dagen. Den ska inte stötta Hemliga Resor eller avslutning på seriespelen.

Vi vill förtydliga att Damkommitténs arbetsinsats är och alltid varit helt frivillig och inga kostnader går till ersättning eller utgifter för våra insatser.

Tack vare en fantastisk sponsring från Lena under året, bra spriser på inköp av schampo och andra hårprodukter så har vi idag en bra ekonomi i Damernas kassa.

Vi förenklar klassindelningen – endast A och B klass, precis som i övriga tävlingar. C klassen utgår därmed och själva klassindelningarna ändras oxå lite. Det blir enklare med priser och ev sponsring , vi utvärderar detta under 2017

Priser - 90 % av avgiften kommer att gå till priser. I den mån vi har hittat sponsorer köps priserna därifrån, i övrigt så blir det presentkort från shopen, restaurangen eller reda kontanter.

Tävlingsform – mer slag än poäng. Vi kommer att köra fler tävlingar som slaggolf, behåller dock några poängbogeys oxå.

Ladies Invitation – onsdagen den 14 juni – hugg en kompis redan nu och boka in dej!

Hemliga Resan utgår – vi funderar på ett nytt grepp, dvs en Ohemlig Resa
16 augusti alternativt 23 augusti planerar vi en resa till någon klubb (ännu ej bestämd) där man redan från början vet vart man ska. Det blir mer som en tjejresa över dagen. Man får ta med sig en eller flera kamrater. Först till kvarn gäller...

Birgitta Hök ny kamrat i Damkommittén – Välkommen Birgitta!!
Birgitta ersätter Marita Björneborn som tackar för sig efter lång och trogen tjänst – stort tack för dina insatser Marita!!

Vi ändrar dock inte på riktigt allt... Något är fortfarande som förut

Stegen – lever vidare som förut – dock över 2 klasser då i år.

Eclectic – upsskattat av många så vi kör vidare även här.

Matchspelet – Lena Clausen driver detta vidare, precis som förut.

Vi hoppas dessa ändringar ska bli till det bättre. Vi vill därmed hälsa er alla hjärtligt välkomna till 2017 års säsong!!

För damkommittén
Lena Olesen Ordförande Damkom.