Match spel för damer på Torslanda GK

Välkommen att anmäla dig till matchspel för Torslanda GK Damer 2018!

Syftet med matchspelet är att ha kul, spela med ’andra’ och träna sig på matchspel! Känna nerven och spänningen som kan finnas i matchspel, det är inte över förrän det är över, mycket kan hända även om man ligger under med t.ex. 4 efter 4 hål!

Beroende på antalet anmälda kommer det att bli en eller flera klasser (A- och B-klass). De som förlorar första spelomgången går vidare till en egen ’Lucky looser’ omgång, vilket innebär att antalet spelade matcher blir minst 2 för alla deltagare. Max antal deltagare är 32.

Anmälan sker antingen genom att ni skriver upp er på anmälningslistan på klubben, eller via mail till lena.clausen@volvo.com. Senast 22 maj skall anmälan vara inne. Ange namn, telefonnummer och handikapp. Telefonnr behövs för att ni skall kunna kontakta varandra för att bestämma speldatum och handikapp behövs för lottning. Första matchen lottas så att ni har ungefär samma handikapp.

Anmälningsavgift 40 kronor som går till vinpriser som delas ut i samband med damernas höstavslutning, 12/9. I ursprungstävlningen får ettorna, tvåorna och treorna pris, i Lucky looser tävlingen får ettorna och tvåorna pris. Swisha 40 kr till 073 902 1463 (Lena Clausen) om du vill vara med. Har du inte swish, ring mig på 0739021463. Skriv också upp dig på listan som hänger i omklädningsrummet (eller cirkulerar på damgolfen).

Sista anmälningsdatum är den 22 maj. 23 maj hänger spelplan på vem som möter vem i första matchen i damernas omklädningsrum, där ni dokumenterar resultatet. Det viktigt att ni skriver ert namn på rätt rad i Lucky looser listan. T.ex om ni deltog i ’lag 4, fjärde paret första spelomgången’, skall Lucky looser stå på rad 4.

Vem kontaktar vem? Den som först vet vem motståndaren blir. Hjälps åt att planera i tid. Då har man också chans att planera om ifall det blir världens ösregn – för vi vill väl spela i sol?

Första matchen skall ha spelats 17 juni

Andra matchen och första Lucky looser skall ha spelats 22 juli

Tredje matchen och andra Lucky looser skall ha spelats 19 augusti

Finalerna skall ha spelats 12 september

OM ni får problem med att hinna, välj inte att göra WO. Kontakta istället nästa person som någon av er ska möta och se om det finns utrymme att hinna spela den matchen ändå. Eller kontakta mig.

/Lena