Match spel för damer på Torslanda GK

Välkommen att anmäla dig till matchspel för Torslanda GK Damer 2017!

Syftet med matchspelet är att träna sig på matchspel, lära känna varandra och ha kul! Känna nerven och spänningen som kan finnas i matchspel, det är inte över förrän det är över, mycket kan hända även om man ligger under med t.ex. 4 efter 4 hål!

Beroende på antalet anmälda kommer det att bli en eller flera klasser (A- och B-klass). De som förlorar första spelomgången går vidare till en egen ’Lucky looser’ omgång, vilket innebär att antalet spelade matcher blir minst 2 för alla deltagare.

Anmälningsavgift 40 kronor som går till vinpriser som delas ut i samband med damernas höstavslutning, 13/9. I ursprungstävlningen får ettorna, tvåorna och treorna pris, i Lucky looser tävlingen får ettorna och tvåorna pris. Stoppa anmälningsavgiften i ett kuvert med ert namn och betala till damkommitten i samband med onsdagstävlingarna. Eller Swisha till 0739021463 (Lena Clausen), ange namn. Om inget av detta passar, ring mig på 0739021463.

Sista anmälningsdatum är 23 maj. 24 maj hänger spelplan på vem som möter vem i första matchen i damernas omklädningsrum, där ni dokumenterar efter matcherna enligt nedan.

Det viktigt att ni skriver ert namn på rätt rad i Lucky looser listan. T.ex om ni deltog i ’lag 4, fjärde paret första spelomgången’, skall Lucky looser stå på rad 4.

Anmälan sker antingen genom att ni skriver upp er på anmälningslistan på klubben, eller via mail till lena.clausen@volvo.com. Senast 23 maj skall anmälan vara inne. Viktigt att ni anger både telefonnummer och handikapp. Telefonnr behövs för att ni skall kunna kontakta varandra för att bestämma speldatum och handikapp behövs för lottning. Första matchen lottas så att ni har ungefär samma handikapp.

Första matchen skall ha spelats 18 juni
Andra matchen och första Lucky looser skall ha spelats 23 juli
Tredje matchen och andra Lucky looser skall ha spelats 20 augusti
Finalerna skall ha spelats 13 september