Damkommittén

Välkommen till damernas onsdagsgolf!

Är du ny medlem i klubben? Kom med i gänget, vi hjälper dig att komma igång – ta kontakt med reception/ shop så hittar vi varann.

Klasser: Vi har tre klasser A,B och C, tävlingsledningen förbehåller sig rätten att under pågående säsong förändra intervallerna.

Prisutedelning: Efter varje onsdagstävling hålls prisutdelning där även närvaropris kan vinnas bland de som är med på prisutdelningen och inte vunnit pris i tävlingen. Vid tävlings pris är det OK att ha vidtalat ett ombud om du inte kan stanna kvar, dock ej någon ur damkommitéen.

Kostnad: startavgift  50:00, ev greenfee betalas i receptionen.

Starttider: Vi försöker hålla lite flexibla start tider beroende på väder och mörker, titta på ditt mail om lottad starttid när det kommer.

Anmälan: anmälan görs i GIT – du anger tidig eller sen starttid och senast tisdagen innan tävling får du mail om lottad starttid. Det går bra att kontakta shopen i händelse av att tiden behöver ändras.

Damkommitens kontakter:

Inger Johansson

Lena Olesson

Yvonne Heiselberg

Eva Lomander

Mette Knutsen

Anna KarinSvensson

Elisabeth Schenström

Ullrika Ingmyr

Tävlingsprogram

Onsdag em spelar vi 9-13 håls tävlingar, det går fint att spela vidare men scorekortet skall vara  signerat o inlämnat först.

Titta i GIT för de tävlingar som finns under säsongen.

Vi spelar en Match serie, detta informeras om vid första tävlingarna under säsongen, info finns under fliken Matchspel.

Du kommer automatiskt också att vara med i en Running Eclectic där de som spelat allra bäst under säsongen prisas, här hämtas alla uppgifter från tävlingarnas resultat ur GIT.

HELA tävlingsprogrammet hittar du i GIT och för att se endast Dam tävlingar använd sökrutan: Övriga alternativ och se till att rutan DAMER är i bockad

Matchspel: Ulrika Ingmyr kommer att hålla i detta i år – mer information kommer

Stegen:  mer information kommer