Resultat Antikrundan 2020

Då vi under 2020 inte längre kan ha gemensamma prisutdelningar blir det inte några reportage på denna sida efter varje tävling.

Resultat enskild tävling
Ett litet textreportage samt de bästa resultaten från varje enskild tävling under säsongen hittar du här nedan. Vill du se hela resultatlistan klickar du på Kompletta resultatlistor alla spelade tävlingar i menyn till vänster. I den sida du länkas till letar du upp den tävling du vill se resultatet från.

Order of Merit
Under säsongen genomförs seriespel, Order of Merit, där poäng utdelas vid varje tävling i form av poängbogeyresultat. Under året spelas en serie över 18 hål samt en serie över 9 hål. Under 2020 räknas de bästa 2 av 18-hålstävlingarna och de bästa 4 av 9-hålstävlingarna. Spelare med de 18 högsta sammanlagda poängen i respektive serie är kvalificerade till A-final för respektive 18 och 9 hål.  Övriga spelare går till B-final. De tävlingar som ingår framgår av tävlingsprogrammet och är alla tävlingar som har texter 9-hål nr .. alternativt 18 hål nr ..

Mer om Order of Merit kan du läsa genom att klicka på Order of Merit i menyn till vä.

20200707 Årets första niohålare

Hans Fors

Hans Fors

Resultat Antikrundan 7 juli

57 startande var det i vår premiäromgång. Ett grattis till Hans Fors som gjorde en strålande runda några slag under sitt hcp. Alla resultat hittar du som vanligt genom att gå in på klubbens hemsida och klicka på Tävling/Tävlingsprogram och resultat och söka upp den aktuella tävlingen.

Pris delas ut till de 6 första i form av presentkort i shopen. Priset hämtar du ut i shopen - uppge bara ditt namn.

Nästa gång 14 juli spelar vi 18 hål. Samma procedur som tidigare med anmälan och valfri start och partner. Om du inte har någon att spela med mailar du perljungberg2@gmail.com så fixar jag boll och tid.

Det var glädjande att så många använde sig av ON Tag och skickade det per mail till Per. Underlättar inmatningen då jag kan sitta hemma och jobba.

Vi ses nästa vecka.
Per