Resultat Antikrundan 2018

Resultat enskild tävling
Ett litet textreportage samt de bästa resultaten från varje enskild tävling under säsongen hittar du här nedan. Vill du se hela resultatlistan klickar du på Kompletta resultatlistor alla spelade tävlingar i menyn till vänster. I den sida du länkas till letar du upp den tävling du vill se resultatet från.

Resultat pågående serietävling
Aktuellt sammanlagt resultat från våra serietävlingar i 9 hål och 18 hål hittar du nedan. Klicka på önskad lista. Vill du veta hur vi räknar poäng så klicka på Resultat serietävling i menyn till vänster.

180509 Nio hål #2

Dagens vinnartrio Bertil Björk (3), Claes Norrby (1) och Martin Bergström (").

Många rekord samtidigt. Aldrig tidigare har vi varit 74 antikviteter som startat i samma tävling. Kanske lite segt vid ettan och femman men vad gör det när solen skiner och man har trevliga spelkamrater.

Ett annat rekord var att vi för första gången fick dela ut ett närvaropris till placeringe 70!. Urban S hade gått hem så priset hamnade så småningom hos Gert N Det var flera lyckliga som stannat kvar och fick del av x0-priserna.

Se upp vid hål 8 när ni ligger nära plankorna till kanalen mella vattnen. Ni kan ligga i hindret. Kolla de gula markeringarna.

Kolla också gärna Vem-är vem-sidan som det är rätta namn på bilderna eller om det är någon som skall tas bort ( eller om du vill ha en ny bild eftersom du bytt frisyr ).

180502 Årets första niohålare

Två av dagens vinnartrio: Age Svensson (2) och Bertil Algotson (3). Rolf Nordgren hann gå till jobbet.

Bara de tidiga molnen försvann så blev det en ganska behaglig resa i solen även om marken fortfarande är ganska blöt.

Anmäl er gärna redan nu till vår resa till Falkenberg 29/5. Resan dit (ca 1,5 timma ) sker med egna bilar. Kolla om det finns möjlighet till samåkning.

Lottningen till matchspelet är klar och finns här på vår hemsida och anslagen på klubbhuset.

Eftersom det är nya bestämmelser på gång för behandling av personuppgifter uppmanas alla att meddela om det är några bilder som man inte vill ha publicerade.

Två av vinnarna från 180425

Bo Gustafsson och Björn Damberg ( vinnaren Alf Likaamaa var inte närvarande vid prisutdelningen ).

180425 Årets första tävling på sommargreener blev en 18-hålare.

Årets absolut första boll i Antikrundan: Björn Damberg, Stephen Rayner och Per Ljungberg på första tee.

Det blev en småkylig start strax efter åtta men när sista bollen gick ut efter elva så sken solen då och då.
Rekordstort startfält: 65 startande och 64 hålade ut.

OBS att det är mycket hög tid att anmäla sig till årets matchspel och att det nästa vecka blir en 'vanlig' 9-hålstävling, dvs alla spelar inte från röd tee.
!! fast så blir det inte. Det blir en vanlig niohålstävling med sedvanligt val av utslagsplats!!

29/5 blir det utflykt med egna bilar till Falkenberg GK. Då är det nog nästan sommar. Anmälan är öppen på Torslanda GK.s hemsida.

180418 Försenad säsongstart med scramble för tvåmanslag.

Dagens vinnare fr vä: Magnus MArelius/Lars G Johansson (3),  Kalle Nilsson//Alf Likamaa (1) och Gert Nyr'en/Kent Andersson (2).

Dagens vinnare fr vä: Magnus MArelius/Lars G Johansson (3), Kalle Nilsson//Alf Likamaa (1) och Gert Nyr'en/Kent Andersson (2).

Så var det dags för den försenade premiären för året. Scrambel på hål 10 - 18 på vintergreener.Banan ser fin ut och det ska bli intressant att spela på sommargreener fr o m lördag.

Nästa vecka är det dags för årets första 18-hålare. Anmälan är öppen.

2018-02-27 Säsongstart från VIT tee för "Fastighetskontoret".

"Fastighetskontoret"

Svinkallt på banan (-8 grader och 12 m/s) hindrade inte ett antal friska krafter inom Antikrundan alias "Fastighetskontoret" från konstituerande möte på banan för ett akut ärende att riva delar av sandförrådet för att grannarna är störda.

Det finns plats för fler goda krafter. Vi samlas normalt på tisdagar under säsongen för allehanda arbetsuppgifter på och runt våra fastigheter. Vi samlas på morgonen och jobbar några timmar och äter sedan lunch ihop under trevligt tjöt. Kontakta Ola Forslund om du är intresserad.