Resultat Antikrundan 2018

Resultat enskild tävling
Ett litet textreportage samt de bästa resultaten från varje enskild tävling under säsongen hittar du här nedan. Vill du se hela resultatlistan klickar du på Kompletta resultatlistor alla spelade tävlingar i menyn till vänster. I den sida du länkas till letar du upp den tävling du vill se resultatet från.

Resultat pågående serietävling
Aktuellt sammanlagt resultat från våra serietävlingar i 9 hål och 18 hål hittar du nedan. Klicka på önskad lista. Vill du veta hur vi räknar poäng så klicka på Resultat serietävling i menyn till vänster.

2018-02-27 Säsongstart från VIT tee för "Fastighetskontoret".

"Fastighetskontoret"

"Fastighetskontoret"

Svinkallt på banan (-8 grader och 12 m/s) hindrade inte ett antal friska krafter inom Antikrundan alias "Fastighetskontoret" från konstituerande möte på banan för ett akut ärende att riva delar av sandförrådet för att grannarna är störda.

Det finns plats för fler goda krafter. Vi samlas normalt på tisdagar under säsongen för allehanda arbetsuppgifter på och runt våra fastigheter. Vi samlas på morgonen och jobbar några timmar och äter sedan lunch ihop under trevligt tjöt. Kontakta Ola Forslund om du är intresserad.