Antikrundans matchspel 2017

Var med i årets matchspel! Lottning är klar. Klicka på "Matchspel lottning" till vänster.

Lottning för 2017 är klar. Klicka på "Matchspel lottning" till vänster.

Vill du anmäla dig till matchspelet så klicka på länken längst ner på denna sida. Du loggas vidare till klubbens tävlingsprogram där du letar upp Antikrundans matchspel under datum 2 maj. Anmäl senast 26 april.

Seedad lottning enligt Spel- och tävlingshandboken. Lottning publiceras den 2 maj!

Om vi skulle bli mer än 32 anmälda kommer de med högst Hcp att få spela en kvalificeringsomgång. Förlorare i omgång 1 går vidare till en Lucky Looser-turnering endast om man anger att man vill spela denna. Anmälan till Lucky Looser gör man på lista på klubbens anslagstavla när man förlorat första matchen. Anmälan till Lucky Looser skall göras senast 26 juni.

Ev. kvalificeringsomgång skall vara klar senast 21 maj. Rond 1 skall vara klar senast 14 juni, rond 2 den 12 juli, rond 3 den 9 aug, rond 4 den 6 sept. Final spelas senast 26 sept.

Ronden är fastställd att omfatta 18 hål. Vid lika resultat efter att 18 hål spelats så fortsätter spelet så många hål som behövs, med samma hcp som på första varvet. Ronden kan spelas på valfri bana.

Förloraren skriver in vinnarens namn på listan. Vinnaren i en match har att göra upp om nytt speldatum med nästa motståndare.

Vi spelar med fullt hcp.

Exempel:
Spelare A har exakt Hcp 5,6 och får enligt slopen 5 slag.
Spelare B har exakt 16,2 och får enligt slopen 19 slag.
Skillnaden blir då 19 - 5 = 14 slag.
B har alltså slag mot A på vart och ett av de 14 svåraste hålen enligt banans indextabell.

Startavgift: 40:- där hela avgiften går till priser. Avgiften betalas vid någon tisdagsgolf.

Prisutdelning i samband med Antikrundans prisutdelning 28 september.

Tävlingsledare Per Ljungberg, 031-92 17 15, 0704-38 88 33