Antikrundans matchspel 2019

Var med i årets matchspel!

Vill du anmäla dig till matchspelet så klicka på länken längst ner på denna sida. Du loggas vidare till klubbens tävlingsprogram där du letar upp Antikrundans matchspel under datum 2 maj. Anmäl senast 30 april.

Till första omgången, Rond 1, sker en vanlig lottning men det görs då ingen matchplan för vidare spel. Lottningen kommer att ske vid Antikrundans spel den 30 april genom att vi drar lappar med nr. Det sker alltså ingen seedad lottning. Efter Rond 1 görs en ny lottning av kvarvarande spelare och en traditionell matchplan läggs upp för vidare spel. Om vi är ojämnt antal spelare för att få till en jämn spelplan kommer de spelare som slagits ut med lägst hcp i omgång två att lottas in till omgång 3. Lottning för omgång 1 publiceras den 2 maj!

Förlorare i omgång 1 går vidare till en Lucky Looser-turnering endast om man anger att man vill spela denna. Anmälan till Lucky Looser gör man på lista på klubbens anslagstavla när man förlorat första matchen. Anmälan till Lucky Looser skall göras senast 26 juni.

Rond 1 skall vara klar senast 14 juni, rond 2 den 12 juli, rond 3 den 9 aug, rond 4 den 6 sept. Final spelas senast 26 sept.

Ronden är fastställd att omfatta 18 hål. Vid lika resultat efter att 18 hål spelats så fortsätter spelet så många hål som behövs, med samma hcp som på första varvet. Ronden kan spelas på valfri bana.

Förloraren skriver in vinnarens namn på listan. Vinnaren i en match har att göra upp om nytt speldatum med nästa motståndare.

Vi spelar med fullt hcp. Alla spelar från valfri tee.

Exempel:
Spelare A har exakt Hcp 5,6 och får enligt slopen 5 slag.
Spelare B har exakt 16,2 och får enligt slopen 19 slag.
Skillnaden blir då 19 - 5 = 14 slag.
B har alltså slag mot A på vart och ett av de 14 svåraste hålen enligt banans indextabell.

Startavgift: 40:- där hela avgiften går till priser. Avgiften betalas vid någon onsdagsgolf.

Prisutdelning i samband med Antikrundans avslutning i september.

Tävlingsledare Per Ljungberg, 031-92 17 15, 0704-38 88 33