Information

Antikrundan är öppen för spel för medlemmar i Torslanda Golfklubb i ålder från H55+.

Per Ljungberg ansvarar för Antikrundan.

Välkommen till säsongen 2019

Olika tävlingar

1.  Under säsongen genomförs en serietävling/Order of Merit i form av poängbogeytävlingar. Under året spelas en serie över 18 hål varav de 4 bästa av 7 räknas samt en serie över 9 hål varav de 10 bästa av 14 räknas. Spelare med de 18 högsta sammanlagda poängen i respektive serie är kvalificerade till A-final för respektive 18 och 9 hål, förutsatt att de spelat minst 4 st 18-hålare respektive 9 st 9-hålare. Om det finns flera spelare på 18:e plats som har samma poäng går samtliga till A-final. Övriga spelare oavsett antal spelade tävlingar kan anmäla sig till B-final. De tävlingar som ingår framgår av tävlingsprogrammet.

2. Tävlingar som ingår i seriespelet hanteras som poängbogeytävling avseende poängen i seriespelet men den aktuella tävlingsdagen spelas alla tävlingar som slaggolf.

3. Eclectictävling genomförs där alla tävlingar som ingår i Order of Merit ingår. Bästa nettoresultat för varje hål räknas.

4. Matchspelstävling anordnas under säsongen. Se under flik Matchspel.

5. 2 st endagarsresor till annan bana arrangeras under året. Dessa tävlingar ingår i serietävlingen 18 hål.

6. Antikrundan spelar varje år en tävling tillsammans med Eternellerna på St. Lundby GK. Gratis greenfee.

Anmälan till våra serietävlingar

Anmälan till nästkommande tävling skall ske senast klockan 18.00, söndag innan respektive tävling. Anmälan kan göras på nätet/Min Golf. Alternativt kan du besöka eller ringa receptionen på Torslanda GK, 031-92 00 24 för att anmäla dig. Efteranmälan kan mycket undantagsvis göras på plats senast klockan 0730 på tävlingsdagen.

Vid anmälan kan du begära tidig/sen start. Valfri tee kan väljas av samtliga spelare.

Startavgift 40 kr betalas innan start. Varje 9-hålstävling avslutas med förbrödring och prisutdelning när alla har spelat färdigt. Förutom pris till plats 1-4 delas pris ut till plars 20, 30, 40 och 50 förutsatt att man är närvarande vid prisutdelningen. Prisutdelning för 18-hålstävlingar sker vid nästkommande 9-hålstävling.

Vem är vem i Antikrundan!

Undrar du hur någon ser ut eller vad den heter? Gå in på sidan Vem är vem så har du bild på alla. Om du är nybliven i vårt kamratgäng tar du kontakt med Bertil Algotson - algotsons@telia.com - som ser till att du blir fotad och kommer in på sidan.

Ansvarig för Antikrundan
är Per Ljungberg, 031 - 92 17 15, 0704 - 38 88 33, perljungberg2@gmail.com som till sin hjälp har Martin Bergström, Per-Olof Johansson, Kjell Jonsson, Richard Lindefelt, Åke Svensson, Torbjörn Borg, Aste Olindersson, Bertil Algotsson, Alf Liikama med flera som ställer upp då och då.