Information

Antikrundan är öppen för spel för medlemmar i Torslanda Golfklubb i ålder från H55+.

Per Ljungberg ansvarar för Antikrundan.

Säsongen 2017

Olika tävlingar

1.  Under säsongen genomförs seriespel där placeringspoäng utdelas vid varje tävling. Under året spelas en serie över 18 hål varav de 4 bästa räknas samt en serie över 9 hål varav de 9 bästa räknas. Spelare med de 18 lägsta sammanlagda placeringspoängen i respektive serie är kvalificerade till A-final för respektive 18 och 9 hål. Om det finns flera spelare på 18:e plats som har samma placeringspoäng går samtliga till A-final. Övriga spelare går till B-final. De tävlingar som ingår framgår av tävlingsprogrammet.

2. Placeringspoäng utdelas så att lägst antal nettoslag erhåller placeringspoäng 1, näst lägst erhåller placeringspoäng 2, osv upp till plats 25. Därefter erhåller alla följande 25 poäng. Spelare med samma antal nettoslag erhåller samma placeringspoäng. Det sker alltså ingen särskiljning beroende på hcp som det gör i prislistan.

3. Matchspelstävling anordnas under säsongen.

4. 2 st endagarsresor till annan bana arrangeras under året. Dessa tävlingar ingår i serietävlingen 18 hål.

5. Antikrundan spelar varje år en tävling tillsammans med Eternellerna på St. Lundby GK. Gratis greenfee.

Anmälan till våra serietävlingar

Anmälan till nästkommande tävling skall ske senast klockan 21.00, söndag innan respektive tävling. Anmälan kan göras på nätet/Min Golf. Alternativt kan du besöka eller ringa receptionen på Torslanda GK, 031-92 00 24 för att anmäla dig. Efteranmälan kan mycket undantagsvis göras på plats senast klockan 0730 på tävlingsdagen.

Max antal startande 72. Om antal anmälda överstiger 72 kan det bli aktuellt att dela upp startfältet i två hcp-klasser där delningen blir ungefär runt hcp 22. Klasserna spelar då på varsin 9-hålsslinga med starttider 08.00 för ena klassen och 10.00 för den andra.

Vid anmälan kan du begära tidig/sen start. Är du 75 år eller över kan du begära start från röd tee = Tee 48.

Startavgift 40 kr betalas innan start. Varje 9-hålstävling avslutas med förbrödring och prisutdelning när alla har spelat färdigt. Förutom pris till plats 1-3 delas 3 st närvaropriser ut till närvarande vid prisutdelningen. Prisutdelning för 18-hålstävlingar sker vid nästkommande 9-hålstävling.

Vem är vem i Antikrundan!

Undrar du hur någon ser ut eller vad den heter? Gå in på sidan Vem är vem så har du bild på alla. Om du är nybliven i vårt kamratgäng tar du kontakt med Bertil Algotson - algotsons@telia.com - som ser till att du blir fotad och kommer in på sidan.

Ansvariga för Antikrundan
Per Ljungberg, 031 - 92 17 15, 0704 - 38 88 33, perljungberg2@gmail.com.
Per-Olof Johansson, 0738-40 11 24, ruskprick@telia.com