Torslandas juniorer vidare i JSM-lag

I mitten av juni spelades första omgången av JSM-lag på Chalmers GK. Målsättningen för klubbens juniorer var att förbättra resultatet från förra året och komma närmare en placering mitt i startfältet. Och detta gjorde laget med råge! Fina insatser under första dagen ledde till en placering i övre halvan av startfältet och möjlighet till ett jämnt motstånd i andra dagens match mot Partille GK. Laget vann sedan denna match och tog sig därmed vidare till kvalomgång två. I mitten på augusti åker JSM-laget till Stockholms GK för att kämpa om en plats i kvalomgång tre.

Resultatet är ett kvitto på att all den träning som genomförts under vintern och våren gett resultat. Stort grattis till våra juniorer som tillsammans med Stefan Carli och Peter Kihl jobbar hårt för att hela tiden utvecklas!