Till alla som gillar att tävla

Inom Torslanda GK har vi ett ambitiöst tävlingsprogram och vi är många som tävlar.

Vi är många som hjälper till som arrangörer för att göra detta möjligt, men det behövs fler.
För att kunna fortsätta med ett tävlingsprogram på den nivå vi haft de senaste åren behöver vi fler både tävlingsledare och övriga funktionärer.

Om du tycker om att tävla och kan tänka dig att hjälpa till, anmäl ditt intresse till vårt kansli, så tar vi inom Tävlingskommittén kontakt med dig. Det är inget hinder att både tävla och hjälpa till med arrangemanget i samma tävling, men för att det skall vara möjligt behöver vi vara tillräckligt många per tävling.

Om ett fåtal tvingas göra för mycket kommer dom att tröttna och vi blir tvingade att dra ner tävlingsomfattningen, men om många gör lite blir mycket gjort. Dessutom blir det mycket roligare.

Inom kort kommer en kallelse till er som var med och hjälpte till förra året för att bemanna årets program. Vi hoppas då även kunna invitera många nya som svarat på denna vädjan.

Tävlingskommittén

PLUS-KLUBBS-UTMANINGEN 2018

Vi kommer även i år att arrangera en plusklubbstävling.

Det blir liksom förra året en partävling med fyra deltävlingar. En på varje bana. Tävlingsformen blir en greensome, en Irish greensome, en fyrboll bästboll och en 6+6+6, dvs en tävling med tre olika spelformer under samma runda.

Tävlingen spelas under 4 helger. Vi startar på Lerjedalen söndag den 27 maj. Därefter spelar vi lördag 2 juni på Ale och fortsätter lördagen den 9 juni på Torslanda. Lördag den 16 juni avslutar vi med en shotgun på Stora Lundby med gemensam måltid och prisutdelning. Dom tre bästa tävlingarna räknas i det sammanlagda resultatet. Prisutdelning för dom första två deltävlingarna kommer att hållas efter andra tävlingen på Ale som liksom avslutningen kommer att ha en gemensam starttid, dvs shot gun.

Anmälan kommer att vara öppen från 1 april och vi kan bara ta med max 75 par (150 deltagare) så ”häng på låset” om du vill vara med. Du anmäler ett par till tävlingen som innehåller dom 4 deltävlingarna. Länk till anmälan kommer att ligga på respektive hemsida. När du gjort anmälan skickas en faktura som du skall betala. Du kan anmäla vilka par som helst avseende ålder, kön etc, men kravet är att bägge spelarna tillhör någon av plus-klubbarna, inte nödvändigtvis samma. Dessutom får max en i laget vara under 16 år.

Hela paketet kostar 550 kr per person (1100 per par), vilket även inkluderar förtäring i samband med den avslutande tävlingen på Stora Lundby. För icke Plus-medlemmar tillkommer en tävlingsgreenfee på 150 kr per person och tävling, men det är ju en mycket dålig affär, så anmäl dig genast som plus-medlem för bara 300 kr. Hela tävlingsavgiften går till priser och förtäring.

Arrangörer är respektive tävlingskommitté i våra fyra klubbar tillsammans

Vi ser fram mot ett fullt startfällt
TK Ale, TK Lerjedalen, TK St Lundby, TK Torslanda