Tävlingsnyhet 2018

MISSA INTE ÅRETS TÄVLINGSNYHET!

Hisingsmästerskapet 2018.

Hej alla medlemmar och företagssponsorer i Torslanda GK.

HMGolf är arrangör av denna golftävling och vi som står bakom detta heter Peter Lundström och Magnus Hidetun. Hisingsmästerskapet, eller HM som vi säger, kommer att ha sin premiär under 2018. Tävlingen genomförs via 3 st kvaltävlingar som leder fram till ett finalfält. Finalen spelas i mitten av September i år, där vi kommer få det stora nöjet att kora och utse mästarna på Hisingen.
Vår tävling vänder sig till medlemmarna på våra 3 golfklubbar här på Hisingen, Albatross GK, Sank Jörgen Park GC & Torslanda GK.

Tävlingen är en 2-manna lagtävling och spelformen är scramble/slag. Respektive golfklubb har sin kvaltävling med sina medlemmar. Dom 20 bästa lagen från respektive kvaltävling går vidare till finalen den 16 september 2018 på Sankt Jörgen Park GC.

Speldatum för kvaltävlingen på Torslanda GK är söndagen den 20 Maj 2018.
All information om Hisingsmästerskapet 2018 samt hur ni anmäler er till tävlingen, finner ni på vår hemsida. www.hmgolf.se
Säkra ditt lags deltagande och anmäl dig redan idag då max antal lag är satt till 72 st på Torslanda GK.

Gå även in på Facebook och gilla vår sida, HMGolf.

Ni hittar oss också på Instagram under namnet, hmgolftavling.

Vi ses.
Peter & Magnus.