Tävlingskommittén efterlyser!

Inom Tävlingsverksamheten vill vi fortsätta att leverera ett roligt och stimulerande tävlingsprogram.
För att lyckas med detta måste vi se till att vi har en bra organisation som kan ta hand om verksamheten.

Vi har tyvärr drabbats av två avhopp från tävlingskommittén i år pga flyttar och behöver fylla på med intresserade goda krafter. Du behöver inte känna att du måste kunna allt. Vi är fortfarande några rutinerade medlemmar som kan lotsa rätt. Från 2018 är också tanken att växla upp med en ny ordförande så ta chansen att göra något kul dom närmsta åren. Då är det ju också en jättefördel att starta redan nu, även om dom flesta av oss kommer att vara kvar i kommittén ytterligare några år.

Om du är intresserad kontakta Lars-Åke Elfvelin, lelfvelin@outlook.com eller prata med kansliet.

2016 var det många som ställde upp som tävlingsfunktionärer, men vi behöver fler för att ingen skall behöva dra ett för tungt lass. Du som har tävlat mycket eller lite, se det som en möjlighet att vidareutveckla dig inom golfen och att skaffa nya trevliga kontakter inom klubben. Kontakta någon av oss i Tävlingskommittén (framgår av hemsidan under tävling) eller prata med kansliet.