Tävlingar i september - oktober

Nu övergår vi till September och då blir det final för Hisingsmästerskapet lördagen den 7/9, här krävs det att man kvalificerat sig på tidigare tävlingar för att vara med.

Därefter kommer Sensommarslaget lördagen den 14/9. Vi hälsar er då välkomna till en Texas Scramble. Texas innebär att alla spelar ut från Tee och sen väljer man den boll man vill spela från. Spelaren som hamnade där får inte slå nästa slag så det gäller att taktiskt välja rätt boll under hela rundan. I övrigt är det som en normal Scramble. Går man 4 personer ska 4 utslag räknas, två valfria. Om man går i treboll ska 5 utslag räknas och 3 valfria. Passa på att skapa ett eget lag och spela tillsammans.

29/9 så avrundar vi klubbtävlingarna med Hummergolfen. Denna gången med en liten twist. Det är ju parspel men samtidigt singel, när ni är klara och era poäng finns på scorekortet så vidtar multiplikation av varje hål. Har din partner fått 2p och du själv 3p och multiplicerar era resultat så har ni fått en produkt 6p på det hålet. Motsvarande om du stryker ditt hål (0p) och din partner får 2p så blir det tyvärr ingen produktpoäng alls. Summera därefter alla hålens produkter vilket blir ert sammanlagda resultat. Här gäller det alltså att spela jämnt för att ta hem priserna. En utmaning värd att anta så här i slutet av säsongen.

Torslanda GK:s styrelse bjuder in alla er som varit funktionärer av något slag under året till Funktionärsgolfen den 13/10. Du kvalificerar dig givetvis att delta om du hjälpt till med något på klubben under året, stort som smått.

Mvh Tävlingskommittén/Urban Karlsson