Svensk Golf

Tidigare har Svensk Golf ingått i våra medlemskapsformer men nu visar det sig att den blir betaltidning, vilket innebär att den tyvärr inte kommer att ingå längre. Dock har vi inlett ett samarbete med Svensk Golf. På detta vis får alla medlemmar ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även klubben får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration.

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via nedan länk: https://www.dintidning.se/SG2179

*Svensk Golf slutar att utkomma som gratistidning i maj 2020. Ordinarie pris för prenumerationen kommer vara 399 kr.

Nytt om Svensk Golf:

Svensk Golf är en självklar vän i varje svensk golfares liv som vi kommer att fortsätta utveckla med smarta instruktionstips, djupa och matnyttiga utrustningstester och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor samt intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer. Allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare. Svensk Golfs motto är att ”inspirera dig till bättre golf” och det gör vi genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna.