Snart är den äntligen klar!

Vi får fortfarande många frågor om vad det är som vuxit fram nere vid rangen under sommaren. Huset på bilden, som alldeles strax är färdigt, blir det senaste tillskottet till klubben när det gäller modernt anpassade träningsmöjligheter. Vår fantastiska byggpartner Erlandsson Bygg räknar med att vara klara lagom till att vinterträningen startar för våra mest aktiva juniorer. Huset skall vara klart i mitten på oktober och sedan kommer några veckors fixande av klubbmedlemmar innan allt kan invigas lite senare i höst. Äntligen kommer vi inte behöva åka iväg till andra klubbar för att kunna bedriva en effektiv vinterträning. Anläggningen kommer att bli en stor tillgång för alla som vill träna mer än bara under vår, sommar och tidig höst.

Tack vare fantastiska bidragsgivare och sponsorer som Allmänna Arvsfonden, Göteborgs Kommun, vår byggpartner Erlandssons Bygg, Riksidrottsförbundet, Svenska Golfförbundet, Derome, Torslanda-Öckerö Tidningen, ECB Mark, Eurosand Export, Fjäråskupan, Espcon, L Riktad Kommunikation AB, Stefan Carli samt en hel mängd givmilda privatpersoner så kunde bygget dra igång i början på juni, vilket var ett måste för att det skulle hinna bli klart innan novembermörkret sänker sig över drivingrangen.

Innan byggstarten i juni var vi tvungna att vända och vrida på en del ”måsten” och en del önskemål för lokalerna. För att budgeten och bidragen skulle räcka var VI tvungna att prioritera vissa delar till förmån för andra. En del av detta har vi fått försöka lösa efter byggstart och vissa delar kommer vi att få lösa senare när huset är färdigt. Ett exempel är köket och pentryt, en viktig del för att skapa bra träningsförutsättningar för våra juniorer. Ingen tränar bra på tom mage och kommer barnen direkt från skolan till golfträningen är det bra med lite energi innan träningen kör igång. Tack vare en ny sponsor kommer vi troligtvis kunna lösa köket innan huset står färdigt, men om inte så är allt förberett för ett kök men själva köksinredningen får komma i ett senare skede.

Det är flera medlemmar och privatpersoner som varit med och bidragit till att visionen om en vinterträningsanläggning kunnat bli verklighet. Stort tack till er alla! Vi i gruppen som jobbat med detta under det senaste året vill ännu lite mer då vi ser att anläggningen ger oss stora möjligheter att utveckla klubbens verksamhet framöver. Med andra ord är det inte försent att vara med i projektet genom att Swisha in bidrag. Hur man gör finns beskrivet nedan. Mer pengar i projektet kommer bland annat kunna ge oss mer träningsutrustning både för golf- och fysträning.

Flera företag har valt att gå in i projektet efter att bygget startade vilket vi är väldigt tacksamma för. Detta hade inte hänt utan hängivna medlemmar som varit med och spridit informationen om satsningen och jobbat hårt för att få företag att vilja vara med i projektet. Vi tror att vi tillsammans kan göra ännu mer för att få fler företagspartners att vilja satsa och synas i detta positiva projekt. Alla tankar, idéer och speciellt engagemang är mer än välkommet. Kontakta projektgruppen så gör vi det tillsammans!

Ett bra sätt att följa hur bygget fortskrider är att gå in på Instagram och följa torslanda_golf. Där uppdaterar vi löpande och lägger ut bilder kring vad som händer nere vid drivingrangen.

Fortsätt Swisha in bidrag på 123 098 1779 och märk inbetalningen med ”JUNIOR” så kommer bidragen till Vinterstudioprojektet! Alla pengarna kommer att gå till att fylla huset med fantastisk verksamhet!

Med vänliga golfhälsningar

Projektgruppen för Vinterstudion