Sillslaget

På nationaldagen den 6/6 lyste solen från klarblå himmel med 32 lag anmälda till Sillslaget. Tävlingsformen var 6 hål bästboll och 6 hål greensome därefter 6 hål foursome. En rolig spelform som lockade spelare från flera andra klubbar. Kungälv-Kode, Gräppås, Söderhamn, Vallda, Ale för att nämna några.

Spelarna välkomnades av en för dagen pimpad Marianne Palm i receptionen, därefter fick dom ytterligare ett välkomnande till tävlingen av dagens starter Adam Segram och Erik Hulthén. Väldigt uppskattat med starter som välkomnar till Torslanda GK.

Vi som gick i första bollen rundade banan på 3:22, sista bollen kom in efter 4h blankt vilket får ses som bra flow på banan. Tävlingsformen går ju fortare och fortare vilket minimerar risk för kö.

15:30 tryckte vi ut resultatlistan och delgav resultaten till spelarna.

Dagens hjältar blev Alf Likamaa och Yhon Joelsson med 39p

Tvåa kom Eva och Bo Edvardsson med 38p

Trea blev Yvonne Heisselberg och Hans Palm även dom 38p.

Vi hälsar och tackar alla som bidrog till en trevlig tävling.

Nästa tävling som TK arrangerar går söndagen i Midsommarhelgen då det är dags för traditionella Två generationer där vi lagt till att man kan vara släkt och ändå delta.

Nytt för i år är en B-klass om någon i laget har hcp 36-54. Välkomna.

Tävlingskommittén

Urban Karlsson